Όσα έγιναν στη διπλή απονομή πλατινένιου δίσκου του Βασίλη Καρρά

Διπλή απονομή για το Βασίλη Καρρά!

Οι δίσκοι του “Επιλογή μου” και “Τζιβαέρι μου”, οι δύο τελευταίες βασικές κυκλοφορίες του από την EMI, έγιναν πολυπλατινένιες. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ όπου και εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς με το Στέλιο Ρόκκο, την Αμαρυλλίδα, τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Στέλιο Λεγάκη. Τη βραδιά απόλαυσαν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου αλλά και οι συντελεστές του δίσκου, οι οποίοι βρέθηκαν μαζί με τον τραγουδιστή στη σκηνή για να παραλάβουν το δικό τους πλατινένιο δίσκο.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Minos EMI, Μαργαρίτα Μάτσα, η οποία δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη πρώτον γιατί μετά από ένα μικρό διάλλειμα  ο Βασίλης Καρράς επέστρεψε στην εταιρία μας και δεύτερον για την απονομή των πλατινένιων του δίσκων. Το ένα διπλό cd με τίτλο «Τζιβαέρι», με 22 παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια και το δεύτερο το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ με καινούργια τραγούδια με τίτλο «Η επιλογή μου». Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την χαρά που μας έδωσε και για την επιλογή του να είναι μαζί μας. Ευχαριστώ όλους τους δημιουργούς του νέου του cd «Η επιλογή μου», όπως επίσης και τους μουσικούς που έπαιξαν στο cd «Τζιβαέρι» με τα δημοτικά τραγούδια.»

Με τη σειρά του, ο Βασίλης Καρράς ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη του, τους συνεργάτες του και τους δημιουργούς των τραγουδιών αλλά και τη δισκογραφική του εταιρία. Μετά την απονομή, τραγούδησε κομμάτια από τη δισκογραφία του, παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες αλλά και τα νεότερα hits του ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Φωτογραφίες:

Όσα έγιναν στη διπλή απονομή πλατινένιου δίσκου του Βασίλη Καρρά

Μαργαρίτα Μάτσα – Βασίλης Καρράς

Όσα έγιναν στη διπλή απονομή πλατινένιου δίσκου του Βασίλη Καρρά

Οι συντελεστές των δίσκων “Επιλογή μου” και “Τζιβαέρι μου”

Όσα έγιναν στη διπλή απονομή πλατινένιου δίσκου του Βασίλη Καρρά

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια