Ενδιαφέρον προκάλεσε η αποκάλυψη της Γερμανού σχετικά με τον χωρισμό της Άννας Βίσση και του Λάμπη Λιβιεράτου τότε.

Η αποκάλυψη της Γερμανού

Ο Λάμπης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας ΓερμανούΕπιτέλους ΣΚ” και η παρουσιάστρια δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω λέγοντας τα εξής:

Η αποκάλυψη της Γερμανού

“Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς άτυχη, με την έννοια ότι πιστεύω ότι την Άννα την αγάπησαν οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Την αγάπησαν πάρα πολύ όμως. Και τους έχω ζήσει αυτούς τους άντρες. Εγώ πιστεύω ότι η Άννα μπορεί να ενθουσιάστηκε και να ερωτεύτηκε κάποιους από αυτούς, αλλά δεν αγάπησε ποτέ κανέναν άλλον άντρα εκτός από τον Καρβέλα. Βαριά η δήλωση μου και ας πέσει σαν πέλεκυς.
Επιμένω και λέω πως αυτή η γυναίκα δεν πιστεύω ότι αγάπησε ποτέ άλλον άνθρωπο, αλλά σίγουρα έχει αγαπηθεί πάρα πολύ. Εγώ έχω παρηγορήσει κόσμο και κοσμάκη και στα τηλέφωνα και να μου λένε «πες της κάτι» κι εγώ να λέω «μην κάνεις έτσι θα γυρίσει». Είναι πολύ ερωτεύσιμη γυναίκα. Δεν ξέρω τι σημαίνει δημιουργείται ένα «αλεξιέρωτο γύρω μου», αλλά η Άννα είναι από τις πιο ερωτεύσιμες γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αν την γνωρίσεις καταλαβαίνεις ότι πίσω από την «Απόλυτη» υπάρχει ένα κορίτσι το οποίο γελάει, κλαίει, φοβάται, είναι ένα κανονικό κορίτσι”.

Όσον αφορά τον χωρισμό της Άννας Βίσση από τον Λάμπη Λιβιεράτο ανέφερε:

“Ο χωρισμός του με την Άννα τον είχε πονέσει εξίσου, δεν ήταν βελούδινος, αλλά εξελίχθηκε σε βελούδινη σχέση ο χωρισμός του με την Άννα, ενώ ο χωρισμός του με την Εύη ακόμα έχει αγκάθια. Όταν περάσει ο καιρός και ίσως εξομαλυνθεί και η κατάσταση με την Εύη, θα είναι τα πράγματα όλα καλύτερα”.

Σχόλια