Αυτή είναι η απάντηση της Γαρμπή σχετικά με την περιβόητη ιστορία της για τις οφειλές της προς την εφορία.

Έχει σήμα η καρδιά μου... ερμηνεύει η Καίτη Γαρμπή

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ανεξόφλητες οφειλές στην Εφορία που υπερβαίνουν τα 100.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή.

Η εφημερίδα αναφέρει πως τα ανεξόφλητα χρέη της Καίτης Γαρμπή που έχουν βεβαιωθεί στην Εφορία προέρχονται από πρόστιμα, τα οποία της επέβαλε για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Καίτη Γαρμπή στις πρόβες της στην Ιερά Οδό, όπου ξεκινά εμφανίσεις μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Μενιδιάτη και την ρώτησαν σχετικά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο και δήλωσε: «Αυτά είναι πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω γι’ αυτά. Από το στόμα το δικό μου δεν θα ακουστεί τίποτα. Δεν θα μείνει κάποιο σχόλιο, την επόμενη εβδομάδα θα γράφουν για κάποιον άλλον».

Η απάντηση της Γαρμπή

Σχόλια