Αννέτ Αρτάνι: Πώς προέκυψε η συνεργασία της με την Britney Spears;

Η Αννέτ Αρτάνι που γνωρίσαμε για πρώτη φορά μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3, έχει συνεργαστεί με την Britney Spears σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το “Everytime”.

Η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη για το περιοδικό People, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την συνεργασία της με την πριγκίπισσα της ποπ αλλά και για το πως προέκυψε το τραγούδι που έγραψε για την ίδια.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
“Τα πρώτα μου βήματα στη μουσική τα έκανα στην Αμερική, όπου ξεκίνησα να τραγουδάω με δικό μου συγκρότημα. Έζησα μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος στη Νέα Υόρκη με αναγνώριζε, γιατί τραγουδούσα σε πολλά μέρη. Έτσι, με ανακάλυψαν από την ομάδα της Britney Spears  και μου ζήτησαν να περάσω από οντισιόν. Μάλιστα εκείνη την ημέρα είχα τα γενέθλιά μου! Πήρα τη δουλειά και ξεκίνησα να εμφανίζομαι με τη Spears σε συναυλίες της. Με τον καιρό ξεκίνησε να ανθίζει μια φιλία μεταξύ μας, καθώς είχαμε πολλά κοινά. Μαζί αποφασίσαμε να γράψουμε ένα τραγούδι για τις σχέσεις που είχαμε τότε και τελείωσαν, το «Everytime», το οποίο έγινε νούμερο ένα σε ολόκληρο τον πλανήτη και ακούγεται μέχρι σήμερα!”

Παράλληλα, σχολίασε την απόφαση της να αποχωρήσει από την Ελλάδα, μετά το τέλος του Fame Story 3 στο οποίο συμμετείχε:
“Δεν πήρα ποτέ την απόφαση να εγκαταλείψω την Ελλάδα έτσι απλά! Το έκανα διότι πάντα ήθελα να ηχογραφήσω δικά μου τραγούδια στην Αμερική. Εκείνο τον καιρό είχα μια πρόταση, πήγα με σκοπό να κυκλοφορήσει εκεί το πρώτο μου κομμάτι με τίτλο «Alive». Το τραγούδι αυτό βρέθηκε στη θέση νούμερο πέντε στα charts, δίπλα στη Rihanna. Παρόλο που όλα πήγαιναν καλά, αποφάσισα να μη συνεχίσω με danceκομμάτια, γιατί ένιωθα πιεσμένη. Η εταιρεία που επέλεξε τότε η μάνατζέρ μου για να συνεργαστούμε επιθυμούσε αυτό το είδος μουσικής, εγώ όμως όχι. Αποφάσισα να διακόψω και να κάνω αυτό που αγαπώ πραγματικά. Είμαι ανεξάρτητη καλλιτέχνιδα και μαζί με την μπάντα μου τραγουδάω παντού.”

 

Σχόλια