Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος Pantheon TheaterΗ Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος μας μίλησαν και συνάμα μας παρουσίασαν μικρά μυστικά από την μουσικοθεατρική τους παράσταση «Ένα ή Κανένα» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα  από Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή να απολαύσει το πολλά υποσχόμενο μουσικοθεατρικό θέαμα, που σίγουρα θα συζητηθεί, στο Pantheon Theater.

Το GetGreekMusic θα σας μεταφέρει αυτά που είδε, άκουσε και αισθάνθηκε από την παρουσίαση.

Ξεκινώντας, πρέπει να αναφέρουμε ότι το νυν Pantheon Theater (πρώην Αθηνών Αρένα) έχει αλλάξει εντελώς ύφος και  φιλοσοφία και έχει μετατραπεί σε ένα ζεστό θεατρικό χώρο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα κανονικά θέατρα, αντίθετα έχει μόνο να εμπνεύσει. Μια μεγάλη πλατεία στέκεται μεγαλόπρεπα ενώ από την σκηνή, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια που όπως είπαν «προέρχονται από τις προσωπικές τους βαλίτσες και θα ακουστούν κομμάτια που δεν έχουμε ξανακούσει τόσα χρόνια παρ’ότι υπήρχαν στους προσωπικούς τους δίσκους».

Η απαστράπτουσα Άννα Βίσση και ο επιβλητικά αρρενωπός Αντώνης Ρέμος, φανερά συγκινημένοι και ευτυχισμένοι που μετά από τόσα χρόνια πορείας στο ελληνικό τραγούδι, επιτέλους ενώνονται την «κατάλληλη στιγμή» – όπως τόνισε ο Αντώνης Ρέμος- μας μίλησαν για το τι θα δούμε φέτος.

Τον λόγο πήρε πρώτα η Άννα Βίσση η οποία μεταξύ άλλων είπε «Νιώθω μεγάλη  χαρά που θα συνεργαστώ για άλλη μια φορά με τον Γιάννη Κακλέα, γιατί μαζί ξεκινήσαμε το κομμάτι του μουσικοθεατρικού θεάματος με την Μάλα αλλά και τους Δαίμονες» και συνεχίζει «η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο αισθάνομαι ότι είναι καρμική. Περνάμε τόσο όμορφα στις πρόβες και τον θεωρώ ως την καλύτερη αντρική φωνή της ελληνικής δισκογραφίας. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος με ένα υπέρλαμπρο χαμόγελο ευτυχίας και σιγουριάς μας είπε «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που θα συνεργαστώ με την γυναίκα που λέγεται Άννα Βίσση. Η φωνή της είναι μία, μοναδική και αναντικατάστατη» και συμπληρώνει «αυτό που θα δείτε είμαι σίγουρος πως δεν το έχετε ξαναδεί. Υπόσχομαι ότι θα περάσετε καλά, υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Χαρακτηριστικό που μας έκανε όλους να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη για το τι θα δούμε στο Pantheon Theater είναι το εξής «κάθε φορά που κάνουμε πρόβα με την Άννα κοιταζόμαστε βαθιά στα μάτια και αμέσως δημιουργείται συγκίνηση».

Μέσα σε όλα αυτά μας αποκάλυψαν δυο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι ο τίτλος της μουσικοθεατρικής παράστασης «Ένα ή Κανένα» είναι ο ομώνυμος τίτλος ενός κομματιού το οποίο θα ακουστεί για πρώτη φορά στην πρεμιέρα και το δεύτερο με εντολή Γιάννη Κακλέα, μας φανέρωσαν ένα από τα σκηνικά που θα εναλάσσονται όσο θα μας ταξιδεύουν μουσικά η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Κλείνοντας, τόσο η Άννα Βίσση όσο και ο Αντώνης Ρέμος, ευχαρίστησαν από καρδιάς τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, τον υπεύθυνο για τα σκηνικά Μανώλη Παντελιδάκη, τον Απόλλωνα Παπαθεοχάρη υπεύθυνο και σχεδιαστή των κουστουμιών, τον διευθυντή ορχήστρας και μουσικό της Άννας Βίσση Γιάννη Κυφωνίδη και τέλος την υπεύθυνη χορογραφίας Chali Jennings και όλους τους χορευτές, τραγουδιστές και συντελεστές αυτής της μουσικοθεατρικής παραγωγής.

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ.

 

Pantheon Theater

Πειραιώς 166, Αθήνα

Ώρες και ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη: 21.00-24.00, Παρασκευή και Σάββατο: 22.00 – 01.00, Κυριακή: 20.00 – 23.00

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 3471111

Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:

ΖΩΝΗ A: 50 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ B: 45 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Γ: 40 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Δ: 35 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ε: 30 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ ΣΤ: 25 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Ζ: 20 ΕΥΡΩ, ΖΩΝΗ Η: 15 ΕΥΡΩ.

 Εισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ

30% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών αποκλειστικά με την παρουσία τους στο ταμείο (δεν ισχύει για τηλεφωνικές κρατήσεις και κρατήσεις μέσω internet).

Το Pantheon Theater νοιάζεται και προβλέπει για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας και προσφέρει ειδική έκπτωση ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘flash'” info=”true” lightbox=”true”]

a

 

//

Σχόλια