Άννα Βίσση - Πρεμιέρα Hotel Ermou 2
Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα επέστρεψε η Άννα Βίσση στο Hotel Ερμού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Σε ένα κατάμεστο Hotel Ερμού, η Άννα Βίσση βγήκε επί σκηνής λίγο μετά τις 12, χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της  της καριέρας της τραγουδώντας για πάνω από 4 ώρες.

Ανατρεπτική ήταν η έναρξή της, με τους μουσικούς να παίζουν το ορχηστρικό της “Μουσικής του ανέμου” και την ίδια απλή και χωρίς υπερβολές να ξεπροβάλει στα σκαλιά, ερμηνεύοντας το αμέσως επόμενο τραγούδι της “Με αγάπη Άννα”, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα. Μεγάλες της επιτυχίες από το παρελθόν και τον παρόν ακολούθησαν, με το κοινό να είναι κυριολεκτικά όρθιο για περίπου 5 ώρες, επιδιδόμενο σε ασταμάτητο χορό.

Στα highlights κομμάτια “ξεχασμένα” από τη δισκογραφία της, εκπλήσσοντας του fannatics που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο. “Καπνίζω”, “Μπαλωματάκι”, “Έπρεπε”, “Σιγά”, “Και τι έγινε”, “Πάλι για σένα”, “Μαγικό χαλί”, “Λονδίνο”, “Σχιζοφρένεια” αλλά και κομμάτια που την έχουν καθιερώσει όλα αυτά τα χρόνια στη δισκογραφία και στην πρώτη θέση της αγάπης του κοινού χώρεσαν σε ένα τετράωρο πρόγραμμα με την Άννα Βίσση να τα δίνει όλα ασταμάτητα πάνω στη σκηνή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα της στο Hotel Ερμού:

Σχόλια