Βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων η Άννα Βίσση με το νέο της τριπλό live album.

Άννα Βίσση

Απόλυτη επιτυχία σημειώνει το συλλεκτικό live album της Άννας Βίσση «Hotel Ερμού live 2015 – 2018», καθώς βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων αυτής της εβδομάδας!

Μία εβδομάδα αφότου εξαντλήθηκε και επανακυκλοφόρησε, το live album της «απόλυτης Ελληνίδας star», που κυκλοφορεί από την Panik Gold, φιγουράρει στην πρώτη θέση του IFPI chart.

Στην κορυφή των πωλήσεων η Άννα Βίσση

Το «Hotel Ερμού live 2015-2018», το οποίο συνοδεύεται από ένα πλούσιο booklet 32 σελίδων με μοναδικό υλικό, ξετυλίγει αριστοτεχνικά την μοναδική μουσική διαδρομή της Άννας, από το 1973 μέχρι και το 2018, μέσα από 68 τραγούδια όπως αυτά παρουσιάστηκαν κατά τα τρία χρόνια των επιτυχημένων εμφανίσεων της στο «Hotel Ερμού», είτε ατόφια, είτε μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκαν η ίδια και η «χρυσή» της μπάντα.

Σημειώνουμε πως το τριπλό live album, που έχει χαρακτηριστεί ως «ο καλύτερος τριπλός live δίσκος της δεκαετίας», σημείωσε μεγάλη επιτυχία και στα ψηφιακά καταστήματα, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των charts μέσα σε μισή ώρα από την κυκλοφορία του.

Στην κορυφή των πωλήσεων η Άννα Βίσση

Σχόλια