Ο Δημήτρης Μπάσης επιστρέφει με νέο τραγούδι το οποίο τιτλοφορείται “Αν μ’αγαπάς“.

Δημήτρης Μπάσης - Η ζωή

Ο Δημήτρης Μπάσης, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Τι τα θέλεις» παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Αν Μ’ αγαπάς».

Ύστερα από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, με φανερά ανανεωμένο ήχο αλλά πάντα με την ίδια διάθεση και την ίδια αγάπη για το καλό τραγούδι, ο Δημήτρης Μπάσης επιστρέφει με ένα τραγούδι εξωστρεφές, σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου και μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου.

Παράλληλα, συμπληρώνοντας 20 χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, ο Δημήτρης Μπάσης στήνει μια μοναδική συναυλία – γιορτή στην Τεχνόπολη, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων δημιουργών!

Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση, θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος, θα μας ψυχαγωγήσουν και ταυτόχρονα θα ξαναζωντανέψουν σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του.

20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης | Μια μοναδική συναυλία στην Τεχνόπολη

Τη σκηνή της Τεχνόπολης ο Δημήτρης Μπάσης θα μοιραστεί με τους εξής εκλεκτούς καλεσμένους (με αλφαβητική σειρά): Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Γιάννη Κότσιρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη. Στη μοναδική αυτή συνύπαρξη, ο Δημήτρης θα ερμηνεύσει όχι μόνο δικά του τραγούδια αλλά και επιτυχίες των καλεσμένων φίλων του.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας.

Κέρδισε προσκλήσεις για τη συναυλία “20 χρόνια Δημήτρης Μπάσης στην Τεχνόπολη”

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά την ημέρα της συναυλίας – γιορτής στην Τεχνόπολη σε προνομιακή τιμή!

Το νέο τραγούδι του Δημήτρη Μπάση κυκλοφορεί από την ogdoo music.

Άκουσέ το:

Αν μ’αγαπάς – Δημήτρης Μπάσης

Σχόλια