Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Δείτε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής της περιοδείας
Σαν σήμερα, 29 Αυγούστου 2015, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ορκίστηκε ως Υπουργός Τουρισμού της υπηρεσιακής κυβέρνησης με πρωθυπουργό την Βασιλική Θάνου.

Αναμφισβήτητα, η διάρκεια της θητείας της στο Υπουργείο Τουρισμού αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εμπειρίες της ερμηνεύτριας, ενώ ένα χρόνο ακριβώς μετά μίλησε γι’ αυτή, αναρτώντας μία φωτογραφία της ορκωμοσίας της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα δήλωσε:
“29/8/2015. Ήταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλάδα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μέσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου «κατέβαζε» εικόνες, καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο,τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα από την ψυχή μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κάνεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Το υπουργείο Τουρισμού είναι ένα εκπληκτικό υπουργείο, είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα, θάρρος και αποφασιστικότητα… Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική…”

Δείτε την ανάρτησή της:

29/8/2015 .Ηταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλαδα με έναν εντελώς διαφορετικό τροπο.Οταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μεσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου ” κατέβαζε” εικόνες , καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο, τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα απο την ψυχή μου.Εκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κανεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κανεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα.Το υπουργειο Τουρισμου ειναι ένα εκπληκτικό υπουργειο , είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού .Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα , θάρρος και αποφασιστικότητα…Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική … //////////////////////A year has gone by! It was the highest honor for me to serve as Deputy Minister of Tourism in the transitional government of Greece for 22 days in 2015.It is a time in my life which was filled with many emotions,a time which will stay imprinted in my mind forever. But music flows in my veins and I will continue to promote my country through my songs and my music…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

Σχόλια