Μετά από 4 μήνες με sold out εμφανίσεις, το πιο επιτυχημένο και “ξεχωριστό” σχήμα ρίχνει αυλαία με δυο δυνατές παραστάσεις στην Ακτή Πειραιώς.

Ακτή Πειραιώς

Η παρέα των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα και Γιάννη Ζουγανέλη κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη και το χειροκρότημα του κόσμου που γέμιζε το αγαπημένο στέκι της Ακτής και μαζί τους ταξίδευαν σε μαγικούς μουσικούς προορισμούς με τις τεράστιες διαχρονικές επιτυχίες που αγγίζουν την ψυχή όλων, τις κλασσικές ερμηνείες αυτών των σπουδαίων καλλιτεχνών, αλλά και την μεταξύ τους χημεία που ήταν σήμα κατατεθέν της μουσικής τους σύμπραξης.

Ακτή Πειραιώς

Tέσσερις καλλιτέχνες με πολλά χιλιάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ των εμφανίσεών τους, με κληρονομιά τους δίσκους και τα τραγούδια τους, παραστάσεις που έχουν αφήσει εποχή και που παρόλα αυτά παραμένουν πεισματικά “εραστές της τέχνης” έχοντας αυτήν την σπίθα της πρώτης φοράς!

Ακτή Πειραιώς
Το μυστικό της επιτυχημένης συνταγής τους: η μακροχρόνια φιλία που τους ενώνει η οποία τους χαρίζει αυτή τη μοναδική οικειότητα κι άνεση στη σκηνή, τα αγαπημένα τραγούδια τους και το χιούμορ τους.

Ακτή Πειραιώς

Μαζί με τους ταλαντούχους Μιρέλλα Πάχου, Steve Tesser και Φρόσω Στυλιανού κάνουν δυο μεγάλα closing parties.

Το Σάββατο 3 και το Σάββατο 10 Μαρτίου.
Μην λείψει κανείς!

Ακτή Πειραιώς

Σχόλια