Ακτή Πειραιώς - Γκαγκαντίν

Ακτή Πειραιώς – Γκαγκαντίν –  “οι γενναίοι της νύχτας”

Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Μπουλάς – η αχτύπητη τετράδα, οι “γενναίοι της νύχτας” ετοιμάζουν μια μουσικοθεατρική παράσταση με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και Πολιτικού Καμπαρέ, άφθονα τραγούδια και άφθονη παρωδία.
Τους στίχους του Μανώλη Αναγνωστάκη παρέθεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος για να αποτυπώσει όσο πιο γλαφυρά γίνεται την τωρινή κατάσταση της χώρας μας λέγοντας συγκεκριμένα: “Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε. Καλά τη φέραμε τη ζωή μας ως εδώ. Μικροζημίες και μικροκέρδη συμψηφίζοντας. Το θέμα είναι τώρα τι λες…”.
Ακτή Πειραιώς - Κρατήσεις
Να μην παραιτηθούμε συνέχισε να λέει στη συνέντευξη Τύπου, γιατί η παραίτηση είναι ο μεγαλύτερός μας αντίπαλος. Συγκεκριμένα είπε “Πρέπει να αρχίσουμε να “ξεπαγώνουμε”. Κι αυτό θα γίνει με τον πιο απλό τρόπο.Μόνο όταν είμαστε συντροφιά, μπορούμε να ζεστάνουμε την καρδιά μας, μόνο με το τραγούδι και την ελληνική ψυχαγωγία”.
Έτσι λοιπόν θα μας βοηθήσουν οι τέσσερεις μεγάλοι καλλιτέχνες, να ξεπεράσουμε την άσχημη καθημερινότητά μας… με το “Γκαγκαντιν”, ένα σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών που αρέσουν και στους ίδιους πάρα πολύ. «Είναι τραγούδια που γουστάραμε και θέλαμε να τα πούμε από καιρό. Το πρόγραμμα δεν μας δυσκόλεψε καθόλου στο στήσιμο» ανέφερε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ακτή Πειραιώς – Γκαγκαντίν

Ημέρες: Παρασκευή και Σάββατο
Ώρα προσέλευσης: 10.30μμ
Κρατήσεις Ακτή Πειραιώς
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3418020

Σχόλια