Ουκρανία- Eurovision
Ο Ευρωπαικός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επιστρέφει, μετά από 11 χρόνια, στην Ουκρανία και οι διεργασίες για το μεγάλο διαγωνισμό έχουν ήδη ξεκινήσει 10 μήνες πριν τη διεξαγωγή του. Όπως αποκαλύπτεται, έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο ανάδειξης της πόλης που θα αναλάβει τη διοργάνωση.

Μέχρι στιγμής 6 συνολικά πόλεις έχουν δηλώσει συμμετοχή με αυτές που ξεχωρίζουν να είναι το Κίεβο, το Ντνίπρο και η Οδησσός.

Η διοργανώτρια αρχή, μάλιστα, πρόκειται να εισάγει μια πρωτοποριακή ανάδειξη πόλης- νικήτριας, καθώς οι 6 υποψήφιες πόλεις θα παρουσιάσουν τηλεοπτικά και σε live μετάδοση τις προτάσεις τους για το διαγωνισμό, θέλοντας, μ’ αυτόν τον τρόπο, να πείσουν μουσικές βιομηχανίες, ειδικούς και πάνω από όλα τους τηλεθεατές πως είναι οι κατάλληλοι για να φιλοξενήσουν την Εurovision 2017.

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική μετάδοση θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου και ακριβώς την επόμενη μέρα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των δύο πόλεων με τις περισσότερες ψήφους και οι οποίες θα κονταροχτυπηθούν την 1η Αυγούστου για το χρίσμα της διοργάνωσης. Έννοια, από την άλλη, των ιθυνόντων της EBU, είναι οι υποψήφιες πόλεις και σαφώς η διοργανώτρια να διαθέτει τις εγκαταστάσεις και να πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Σχόλια