6 λόγοι που τα ξένα τραγούδια δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ τα ελληνικά  Όλοι λίγο πολύ ακούμε ξένα τραγούδια, σαν τα ελληνικά όμως τίποτα…

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά σου περισσότερο τα ελληνικά τραγούδια από τα ξένα;;;

Εντάξει δεν τα κατατροπώνω όλα και γω έχω κολλήσει κατά καιρούς και καταστάσεις με ξένα κομμάτια αλλά μεταξύ μας, το ξέρεις και συ πως είναι κάτι εντελώς παροδικό.

Πάμε να δούμε τους λόγους που η ξένη μουσική δεν θα αντικαταστήσει ποτέ την ελληνική μουσική

Όσο αστείο και να σου φανεί είτε είσαι σε μια κατάσταση που σε κατακλύζει η χαρά ή ο πόνος, θέλεις αυτό που ακούς να το καταλαβαίνεις αμέσως. Μπορεί η μουσική να είναι υπέροχη τα λόγια είναι αυτά που μένουν στο μυαλό σου.

Έχεις σιγοψιθυρίσει ποτέ, πιο πολύ κάποια μελωδία από έναν στίχο; Σπάνια έως ποτέ όμως!

Αφιερώνεις πάντα τα λόγια ενός τραγουδιού γιατί από κει εκφράζεσαι καλύτερα. Η σύνθεση του τραγουδιού απλά σε βοηθάει να σου μείνει στο μυαλό το κάθε τραγούδι και αυτόματα κατατάσσει το τραγούδι σε χαρούμενο ή λυπητερό.

Όλοι στις λίστες των mp3 και των κινητών μας έχουμε μια λίστα με ελληνικά τραγούδια (ακόμα και ο πιο ταγμένος ροκάς το έχει, αποδεδειγμένο).

Όταν θες να βγεις και να διασκεδάσεις τον πόνο ή την χαρά θα προτιμήσεις το καλό ελληνικό τραγούδι γιατί η παρέα αυτό απαιτεί. Ένα τραπέζι, γύρω γύρω φίλοι, όμορφες συζητήσεις και ελληνικές μελωδίες.

Γιατί όπως και να το κάνουμε μια βόλτα στην θάλασσα με τα ακουστικά σου να παίζουν Χατζηδάκι θα σε κάνουν άλλο άνθρωπο!

Από την Εβίτα Μακ.

Σχόλια