Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πηγαίνεις μόνος σου σε συναυλίες, που εν τέλει ίσως μας κάνουν να αναθεωρήσουμε τις απόψεις που λένε πως με μια καλή παρέα περνάς καλύτερα στα lives.

Ο γράφων παραμένει υπέρμαχος των ”παρεάκιδων” ή της ”παρεού”, αλλά αρκετές φορές θα ήθελε να ήταν μόνος του σε μερικές συναυλίες που είχε πάει με παρέα.

Πάμε όμως να δούμε τους λόγους που αξίζει να πηγαίνεις μόνος σου σε φεστιβάλ, lives και συναυλίες. Ειδικά στους καλλιτέχνες που λατρεύεις και πορώνεσαι όταν τους ακούς.

5 λόγοι για να πηγαίνεις μόνος σου σε συναυλίες

  1. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Είναι πιο εύκολο, διότι δεν φοβάσαι μην ”γράψεις” την παρέα σου, οπότε η μοναξιά, σου αυξάνει την επιθυμία να γνωρίζεις νέα άτομα, που πιθανότατα θα είναι fans της μπάντας ή του καλλιτέχνη που προτιμάς.
  2. Μπορείς να πωρωθείς άνετα, να κάνεις τον πανικό σου, να δείχνεις σαν φρενήρης και να το νιώσεις ελεύθερα, χωρίς να φοβάσαι μην σε κοροϊδέψει η παρέα σου, που ίσως να μην έχει την ίδια τρέλα με σένα για τους καλλιτέχνες που παρακολουθείς. Το σημαντικότερο: Ξέρεις απέξω τους στίχους, η παρέα σου όχι!
  3. Μπορείς να πας να σταθείς όπου θέλεις. Και εννοούμε φυσικά, να είσαι στον χώρο 4 ώρες νωρίτερα για να πιάσεις κάγκελο. Να είσαι στην πρώτη γραμμή, με το fan club και να βρίσκεσαι μια ανάσα μακριά από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη. Να το ζεις μαζί του, χωρίς να σε πρήζει το παρεάκι σου. Όλο και κάποιος δεν θα μπορεί το στριμωξίδι, τα χοροπηδητά, τα ουρλιαχτά και κυρίως την ορθοστασία και θα θέλει να σε τραβήξει μαζί ψηλά για να βλέπει καλύτερα και να το απολαύσει με την ησυχία του. Εσύ όμως θέλεις πανικό!
  4. Μπορείς να περιμένεις μετά για πολλή ώρα, έξω από το καμαρίνι για να συναντήσεις το είδωλο σου. Μια σέλφι, ένα αυτόγραφο, μια αγκαλιά, δυο-τρεις κουβέντες. Για πολλούς φαίνονται αστεία όλα αυτά και πως τυχαίνει πάντα να είναι στην παρέα σου. Για σένα όμως φανατικέ-ή του εκάστοτε καλλιτέχνη-μπάντας, είναι μια στιγμή που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό σου.
  5. Το κυριότερο. Το σημαντικότερο. Μπορείς να γυρίσεις ότι ώρα θέλεις. Δε θα εξαρτάσαι από τον φίλο που έχει αμάξι ή από την παρέα που θα θέλει να προλάβει τα ΜΜΜ. Θα φύγεις όπως μπορέσεις, όταν εσύ θέλεις. Θα απολαύσεις όλη τη μαγεία της συναυλίας και θα φύγεις μετά τις καθαρίστριες και τα συνεργεία.

Αν σου αρέσει λοιπόν το άρθρο αυτό, αν το νιώθεις όπως εγώ, αν έχεις βρεθεί και συ στη θέση μου, κάνε ένα share!

 

Σχόλια