5 Έλληνες καλλιτέχνες που παραδόθηκαν στη μόδα του ξανθού!

Το χρώμα του ξανθού είναι πιο επίκαιρο από ποτέ!

Τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και χιουμοριστικά κολάζ έπειτα από τη σύλληψη του ξανθού -πλέον- Χριστόδουλου Ξηρού, και εμείς πήραμε αφορμή από την παραπάνω φωτογραφία και θυμόμαστε 5 Έλληνες καλλιτέχνες που αποχωρίστηκαν για λίγο το μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά τους!

Νίκος Οικονομόπουλος Ξανθός - 5 Έλληνες καλλιτέχνες που παραδόθηκαν στη μόδα του ξανθού!

Νίκος Οικονομόπουλος

Η αλήθεια είναι πως το Νίκο Οικονομόπουλο τον γνωρίσαμε ως ξανθό, χρώμα το οποίο μάλιστα διατήρησε για πολλά χρόνια! Πλέον έχει αφήσει το μαλλί του στη φυσική του απόχρωση (καστανό), και οφείλουμε να πούμε πως του ταιριάζει περισσότερο!

Γιώργος Μαζωνάκης Ξανθός - 5 Έλληνες καλλιτέχνες που παραδόθηκαν στη μόδα του ξανθού!

Γιώργος Μαζωνάκης

Η λέξη εκκεντρικότητα ταιριάζει γάντι στην εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος δε διστάζει να πειραματιστεί από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Έτσι την περασμένη σεζόν τον απολαύσαμε κατάξανθο στη σκηνή του Fantasia, παρέα με την Πάολα. Για την ιστορία, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε βάψει τα μαλλιά του μπλε στο 1ο Madwalk το 2011!

Γιώργος Μαζωνάκης - Μπλε μαλλιά

Stan Ξανθός - 5 Έλληνες καλλιτέχνες που παραδόθηκαν στη μόδα του ξανθού!

Stan

Για ένα καλοκαίρι ο Stan άλλαξε το μελαχρινό χρώμα στα μαλλιά του σε κατάξανθο, ενώ με το ίδιο μαλλί τον είδαμε τόσο στη σκηνή των MAD VMA’s 2012 όσο και στο βίντεο κλιπ του “Καλοκαιρινή Δροσιά”.

Tus - 5 Έλληνες καλλιτέχνες που παραδόθηκαν στη μόδα του ξανθού!

Tus

Και ο Tus έχει περάσει από τη φάση του ξανθού! Πάντως τα τραγούδια του είναι πολύ πιο εκκεντρικά, από το χρώμα στα μαλλιά του!

Χρήστος Μάστορας (Μέλισσες) Ξανθός - 5 Έλληνες καλλιτέχνες που παραδόθηκαν στη μόδα του ξανθού!

Χρήστος Μάστορας (Μέλισσες)

Η πιο πρόσφατη αλλαγή, που δε μετράει ούτε μήνα! Για τις ανάγκες της πρεμιέρας των Μελισσών στο Cabaret, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να παίξει με την εμφάνιση του και έτσι ήρθε πιο κοντά στο αγαπημένο χρώμα της μέλισσας, το κίτρινο!

Διάβασε ακόμα:

Σχόλια