Η 17χρονη Ελληνίδα που διαγωνίζεται στον Νορβηγικό Τελικό της Eurovision!

Συμβαίνει συχνά στο εξωτερικό να συμμετέχουν Έλληνες σε διαγωνισμούς τραγουδιού όπως η Eurovision.

Το ίδιο συνέβη και φέτος με την Ήρα Κωνσταντινίδου, η οποία είναι μια από τους υποψήφιους που θα εκδικήσουν το εισιτήριο για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για λογαριασμό της Νορβηγίας. Ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Μαρτίου, και η ίδια δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

“Μέχρι τώρα δεν είχα καθόλου στρες, αλλά τώρα που έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι τον διαγωνισμό και νιώθω μεγάλη αγωνία, όταν σκέφτομαι ότι θα τραγουδήσω ζωντανά μπροστά σε χιλιάδες κόσμο και πάνω από 1.000.000 τηλεθεατές θα με βλέπουν την ίδια στιγμή στην τηλεόραση” 

Πώς όμως προέκυψε η Eurovision στη ζωή της;

O Έιβιν Μπλίκστα, ένας από τους 2 συνθέτες του  “We don’t worry”, με το οποίο θα διαγωνιστεί, είχε τη μουσική επιμέλεια της παράστασης που ανέβηκε πέρσι στο σχολείο της Ήρας. Μία ημέρα προτού λήξει η προθεσμία, της ζήτησε να “δοκιμάσει” ένα τραγούδι, που ίσως θα πήγαινε στη Eurovision.

Η ίδια δηλώνει:

“Πήγαμε στο στούντιο του σχολείου, άκουσα το τραγούδι για πρώτη φορά, το ερμήνευσα με τον δικό μου τρόπο, έγινε η ηχογράφηση και στάλθηκε στον διαγωνισμό την επόμενη μέρα που έληγε η προθεσμία. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, που τελικά δεν περίμενα ότι πραγματικά θα έπαιρνα μέρος στον διαγωνισμό” 

Ακούστε τη συμμετοχή της!

Σχόλια