Παρουσίαση Δίσκου - Σωκράτης Μάλαμας_Ο ΧάρτηςΠριν από λίγο ολοκληρώθηκε η παρουσίαση δίσκου του Σωκράτη Μάλαμα, για το ολοκαίνουργιο album του που έχει τίτλο « Ο Χάρτης».

Το GetGreekMusic ήταν εκεί και σου λέει όλα όσα έγιναν

Η παρουσίαση έγινε στον φιλόξενο και ζεστό χώρο του Sierra Studio, ο οποίος είχε κατακλυσθεί από πολύ νωρίς από φίλους, συνεργάτες και ακροατές του Μελωδία για να γιορτάσουν αυτή την κυκλοφορία. Ανάμεσα στους στιχουργούς του cd  Γιώργο Κλεφτογιώργο, Βαγγέλη Βελώνια, Φωτεινή Λαμπρίδη και Δημήτρη Αδόριαστο ήταν και ο Θέμης Καραμουρατίδης.

Μόλις μπήκαμε στην αίθουσα η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos Emi, Μαργαρίτα Μάτσα, μας καλωσόρισε τόσο εμάς στον χώρο όσο και τον Σωκράτη Μάλαμα στο νέο του δισκογραφικό σπίτι, που δεν είναι άλλο από την Minos Emi.

Ο Σωκράτης Μάλαμας, χαμογελαστός και απλός μας καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του με τον χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο τρόπο του «Καλησπέρα πουλάκια και καλως ήρθατε. Σας ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ μαζί μας σήμερα».

Πήρε λοιπόν αμέσως την κιθάρα του και μας τραγούδησε όλα τα τραγούδια του νέου δίσκου (με μοναδική εξαίρεση το τραγούδι της Ελένης Βιτάλη «Οι παρελάσεις» ), παρέα με ένα βιολί και ένα λαούτο.

Μας χάρισε απλόχερα την «Τρικυμία», «Τ’ονομά μου είναι δρόμος», «Του κόσμου τ’ακριβά», «Σ’αγαπώ και σκορπάω» και πολλά πολλά ακόμα!

Ο νέος αυτός δίσκος, περιλαμβάνει στο σύνολο του δεκατρία ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία, όπως και ο ίδιος ο Σωκράτης Μάλαμας ως καλλιτέχνης, ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που θέλεις να ξανακούσεις οπωσδήποτε.

Ρεπορτάζ: Εβίτα Μακ.

[wzslider autoplay=”true” interval=”5000″ transition=”‘slide'” info=”true”]

Σχόλια