Είναι πλέον και επίσημα νεκρή η Χρύσα Σπηλιώτη καθώς ταυτόποιήθηκε η σορός της.

Και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη ανάμεσα στους αγνοούμενους

Η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρναβίτης αγνοούνταν από τη Δευτέρα, που ξέσπασε η φωτιά στην Ανατολική Αττική και οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί ήταν λιγοστές.

Οι συγγενείς του ζευγαριού έδωσαν DNA σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να πάρουν απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα τι απέγιναν οι αγαπημένοι τους.

Αρχικά ταυτοποιήθηκε η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη ενώ σήμερα Κυριακή 29 Ιουλίου και η σορός της Χρύσας Σπηλιώτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχε βρεθεί καμένο αυτοκίνητό τους, το οποίο εντοπίστηκε παρατημένο στο «χωράφι της φρίκης», εκεί όπου βρέθηκαν οι σοροί 26 απανθρακωμένων ανθρώπων, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το ζευγάρι είχε δυο σκύλους, ο ένας βρέθηκε στην παραλία με πολλά εγκαύματα και είναι ζωντανός και ο δεύτερος σκύλος βρέθηκε αλλά είχε δυστυχώς καεί.

Η γνωστή ηθοποιός βρισκόταν στο Μάτι με τον σύζυγό της και τα ίχνη τους έχουν χαθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, από περιοίκους, έχει καεί το σπίτι της και η βάρκα της, ενώ το ΙΧ της βρέθηκε καμένο κάπου κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου βρέθηκαν τα πολλά θύματα. Οι δυο τους επρόκειτο να φύγουν την Τρίτη για διακοπές, στην Ανδρο.

Η κ. Σπηλιώτη έκανε εμφανίσεις σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του ‘90, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό από το σίριαλ «Καρέ της Ντάμας».

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε η πολύ καλή της φίλη Αννέτα Παπαθανασίου.

Και επίσημα νεκρή η Χρύσα Σπηλιώτη

Σχόλια