Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Εδώ Αρχίζουν Όλα

Επανέρχεται με νέο single από τη MINOS EMI ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Τίτλος του “Εδώ Αρχίζουν Όλα”, και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 4 Ιουνίου.

Παράλληλα τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και οι υπόλοιποι 5 από το συγκρότημα One που μεσουράνησε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, ετοιμάζονται για τη κοινή τους εμφάνιση, 10 χρόνια μετά τη διάλυση τους. Ένα comeback που σίγουρα περίμεναν πολλοί!

Δείτε εδώ το αφιέρωμα που έφτιαξε το GGM πριν από λίγες μέρες.

Το γκρουπ των One δημιουργήθηκε το 1999 από το Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος υπέγραψε πολλές από τις επιτυχίες τους, ενώ το 2002 συμμετείχαν και στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision καταλαμβάνοντας την 6η θέση με το “Gimme“.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ,ο Φίλιππος Κωνσταντίνου, ο Αργύρης Ναστόπουλος, ο Δημήτρης Κουτσαβλάκης, ο Πάνος Τσερπές και ο Δήμος Μπέκε ο οποίος αντικατέστησε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου όταν αποχώρησε από το boyband και αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα ετοιμάζονται για την εμφάνιση τους που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες.

Μέχρι τότε, ακούστε το teaser από το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, και απολαύστε μερικά στιγμιότυπα από το τελευταίο του live με θέμα “The Eurovision Concert:

#EdoArxizounOla, έρχεται την Τετάρτη 4 Ιουνίου.

Σχόλια