Η Χριστίνα Κολέτσα αρέσει και μας το αποδεικνύει για άλλη μια φορά.

Χριστίνα Κολέτσα

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Nomads μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” αποκαλύπτωντας πολλά.

Η Χριστίνα Κολέτσα παραδέχτηκε πως είναι 37 χρονών και τραγουδάει κοντά στα 15 χρόνια.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πόσα ερωτικά μηνύματα έχει δεχτεί το τελευταίο εξάμηνο, η απάντηση της ήταν καταιγιστική: 20.000 μηνύματα.

Η Χριστίνα Κολέτσα αρέσει

Η Χριστίνα μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 2006 όταν και συμμετείχε στο μουσικό talent show. Με το νάζι της και την παρουσία της κατάφερε να εντυπωσιάσει και να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί την πρώτη της δισκογραφική δουλειά από την Heaven Music, το cd-single με τίτλο “Ο κώδικας μου“.

Το πρώτο της single “Κλάψε” γίνεται τεράστια επιτυχία και το ταξίδι ξεκινάει για την Χριστίνα. Ακολουθούν συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής ενώ το 2008 έρχεται η πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “6η αίσθηση“.

Το ομώνυμο τραγούδι καθώς και το “Απ’ τη ζήλεια μου” ξεχωρίζουν και γίνονται επιτυχίες. Το 2009 ακολουθεί το cd-single “Μοναδική” με το ομότιτλο τραγούδι και το ντουέτο της με τους Master Tempo με τίτλο “Πιο καλά” να γνωρίζουν μεγάλη απήχηση. Ακολουθούν συναυλίες και εμφανίσεις ενώ το 2012 επανέρχεται με νέο τραγούδι σε συνεργασία με τον T.N.S. Και τίτλος αυτού “Γίναμε“.

Μέχρι σήμερα συνεχίζει την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι και την απολαμβάνουμε!

Σχόλια