Όλη η αλήθεια για το χωρισμό Βρεττού – Φυρού σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Ηλίας Βρεττός το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η φίλη του καρφώθηκε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η κοπέλα που οδηγούσε το αμάξι ήταν η Σοφία Φυρού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η μελαχρινή κοπέλα, είναι η σύντροφος του τραγουδιστή εδώ και ένα χρόνο όμως οι δυο τους προτιμάνε να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλη η αλήθεια για το χωρισμό Βρεττού – Φυρού!

Μόλις έσκασε : Χώρισαν Βρεττός - Φυρού !

Η σχέση τους ακούγεται όμως ότι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα. Ήρθε και το ατύχημα και έδωσε ακόμη ένα χαστούκι σε όλο αυτό.Παρά την προσπάθεια του Ηλία να τα ξαναβρούν, τελικά…  τα δύο αυτά πρόσωπα δε τα κατάφεραν.

Οι φήμες που είχαν ακουστεί ότι ήρθε το τέλος έρχονται να πάρουν σάρκα και οστά με μια ομολογία ενός φίλου του ζευγαριού που δηλώνει στο Newspistol ότι:

” Έχουν τελειώσει την σχέση τους εδώ και καιρό. Διατηρούν όμως καλή επικοινωνία και η Σοφία θέλει και επικοινωνεί, να μαθαίνει νέα του Ηλία για την κατάσταση της υγείας του”.

Όλη η αλήθεια για το χωρισμό Βρεττού - Φυρού

Μετά από αυτά τα νέα, νομίζω δύσκολα μπορεί κάποιος να το διαψεύσει!

Σχόλια