Νατάσα Θεοδωρίδου: Χαμός στο VOX για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Το VOX  ξεχωρίζει στην διασκέδαση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Στέλλα Καλλή, τον Παντελή Καναράκη αλλά και το Νικηφόρο, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή.

Λίγο πριν τις γιορτές το VOX  «ανοιξε την καρδιά» του στον κόσμο δημιουργώντας και πάλι μια ζεστή ατμόσφαιρα, με υπέροχα τραγούδια, στιγμές γέλιου και ξεφαντώματος  από  την έναρξη κιόλας του προγράμματος! Ένα πολυδιάστατο ξεσηκωτικό πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και στιγμιότυπα που χαρίζουν γέλιο και κορυφώνουν τη διασκέδαση!

Το VOX επέλεξαν για την διασκέδασή τους αυτή την εβδομάδα ο Βασίλης Αποστολόπουλος με την σύζυγο του Ρόη στην παρέα τους  βρέθηκε και ο Χρύσανθος Πανάς, αλλά και η  Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη .

Η πρόταση φέτος του VOX έχει ήδη καθιερώσει νέα πρότυπα στη νυχτερινή διασκέδαση και αποτελεί την πρώτη επιλογή του κόσμου  κάθε Σάββατο Βράδυ και Κυριακή μεσημέρι .

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει επιμεληθεί με τη γνωστή του αγάπη για την Ελληνική μουσική ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ την ενορχήστρωση έχει κάνει ο μόνιμος συνεργάτης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Θανάσης Βήχος.

VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. Κρατήσεων:2103411000
https://www.facebook.com/VOXofficialpage?ref=ts&fref=ts

Ημέρες Λειτουργίας: Σάββατο βράδυ – Κυριακή μεσημέρι

Τιμή φιάλης: απλή 140 €, special 170 €

Τιμή φιάλης κρασί: απλή 70 €, special 90 €

Κυριακή μεσημέρι: 70 € / 2 άτομα με φαγητό και 1 φιάλη κρασί

Είσοδος με ποτό: 10 €

[wzslider]

Σχόλια