Το γαλλικό κανάλι France24 επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο, ως “είδωλο” στην Ελλάδα και με αφορμή τη δημοτικότητά του και την αγάπη του κόσμου, ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Έλληνα τραγουδιστή.

Το αφιέρωμα έγινε για μία από τις δημοφιλείς εκπομπές της γαλλικής τηλεόρασης, φιλοξενώντας τον μαζί με άλλα πρόσωπα που θεωρούνται πρότυπα στη χώρα τους, υπό τον τίτλο «Τα Είδωλα Στη Χώρα Τους» (“Idoles Dans Leurs Pays”).

Η εκπομπή «Είναι Ένας Κόσμος» (“C’est Un Monde”) του καναλιού France24 και η ανταποκρίτριά του στην Ελλάδα, Αλεξία Κεφαλά, συνάντησαν τον κορυφαίο καλλιτέχνη στο «Αθηνών Αρένα» όπου εμφανίζεται, λίγο μετά και την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Η Ζωή Αλλιώς», από την Panik Records.

Δείτε το video που προβλήθηκε στην γαλλική τηλεόραση και ακούστε τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου:

Άμεσος και ειλικρινής όπως πάντα, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για το «βάρος» του να είσαι πρότυπο.

«Σου δίνει μία ευχαρίστηση ότι έχει ανταπόκριση αυτό που κάνεις, αλλά σου δίνει και μία μεγάλη ευθύνη, γιατί έχει αντίκτυπο καθετί που λες, καθετί που κάνεις, για κάποια παιδιά που σε έχουν  σαν είδωλο, σαν πρότυπο. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μη δώσεις λάθος μηνύματα», ανέφερε και κατέληξε: «μακάρι να δώσω ένα καλό παράδειγμα στο να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους, όχι να γίνουν καλύτεροι, αλλά με τα τραγούδια μου, με τα λόγια που λένε τα τραγούδια αυτά, να ξεπεράσουν συναισθηματικά κάποιες καταστάσεις, να ψυχαγωγηθούν και να νιώσουν λιγότερη μοναξιά».

Σχόλια