Άντε να λύσουμε

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας φωνάζουν “Άντε να λύσουμε” για τελευταία φορά την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00  στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”.

Οι δύο φίλοι δημιουργοί, βρέθηκαν μαζί επί σκηνής μετά από πολλά χρόνια ξανά αυτό το καλοκαίρι, σχολιάζοντας με τον τρόπο τους, τα σημεία των καιρών.

Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια: το “Φοβάμαι”, ο “Τρελός”, η “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα ο καθένας τους παρουσιάζει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.

Στις εμφανίσεις τους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης τραγουδούν, διακωμωδούν, αυτοσαρκάζονται και αναζητούν την ελπίδα, μέσα από την επικοινωνία που φέρνει η μουσική. Με χιούμορ και τραγούδι, έτσι όπως διαχρονικά αντιμετώπιζε αυτός ο τόπος τα προβλήματα,τις δυσκολίες και τα αδιέξοδα του.

Στο φινάλε αυτό της καλοκαιρινής περιοδείας τους θα ακούσουμε αγαπημένες μελωδίες σε συνδυασμό με το κέφι και την τρέλα τους πάνω στη σκηνή!

Tιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12€, φοιτητικό/νεανικό/ανέργων 10€.

Στο ταμείο την μέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 14€ και φοιτητικό/νεανικό/ανέργων 12€.

*Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Σημεία Προπώλησης:Public, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Ηλεκτρονικά στο viva.gr, public.gr. Τηλεφωνικά στο 11876

Σχόλια