Από τη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και για κάθε Παρασκευή,0 Βαγγέλης Γερμανός  γιορτάζει μαζί μας στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας, τα 35 χρόνια «Ταξίδια Αλλιώτικα» της “Κρουαζιέρας” του στη μουσική, στις μελωδίες και στους στίχους του, που τόσο αγαπήσαμε κατά τη διάρκεια της πορείας του από το 1982 εώς σήμερα.

Βαγγέλης Γερμανός

Ένας γνήσιος ροκ τροβαδούρος με αντισυμβατική ματιά, παραμένει “σκλάβος μας για πάντα” και μας υπηρετεί με τα τραγούδια του μέχρι τώρα. Η αγάπη του για τη μουσική κυριάρχησε και δεν έγινε ποτέ καθηγητής Μαθηματικών. Ωστόσο, πρόσφατα κατάφερε να συνδυάσει την αγάπη του για τη διδασκαλία με τη μουσική αφού τον απολαύσαμε ως μέλος κριτικής επιτροπής στο παιδικό μουσικό talent showMusic School” στη συχνότητα του Mega. Τον γνωρίσαμε πλάι στον Διονύση Σαββόπουλο. Έχει γράψει μουσική και στίχους για περισσότερους από δέκα δίσκους «Τα μπαράκια», «Ο τροβαδούρος σου», «Ελεύθερος χρόνος» που άνοιξαν τον δρόμο στην νέα ελληνική τραγουδοποιία. Ο Βαγγέλης Γερμανός ασχολήθηκε και με την υποκριτική με επιτυχία συμμετέχοντας στις σειρές “Γλυκόξινο κρασί“, “Νυχτερινοί ακροβάτες“, “Ο τελευταίος παράδεισος” όπως επίσης, συμμετείχε στις ταινίες “Βαριετέ“, “Ο αδέλφός μου κι εγώ“, “Οδός Πανεπιστημίου δεν υπάρχει“, “Κρητική ιστορία“, “Χάρτινο καράβι” και “Κόκκινος κύκλος“. Μαγεμένος από την τέχνη πρόσφατα έγραψε και το δικό του βιβλίο με τίτλο “Αρμενιστής“.

Αυτό που πολλοί θαυμαστές δε ξέρουν είναι ότι το πραγματικό όνομα του γνωστού τραγουδιστή είναι Βαγγέλης Γεωργουλόπουλος. Το Γερμανός δεν είναι παρά μόνο ένα παρατσούκλι που του το έβγαλαν οι συμμαθητές του στο Γυμνάσιο, στην Κοκκινιά, καθώς ήταν ο μοναδικός ξανθός σε όλη τη γειτονιά του.

Βαγγέλης Γερμανός

Ο Βαγγέλης Γερμανός ανατρεπτικός, τρυφερός, bluesy και πάντα μελωδικός παίρνει την κιθάρα του και μας ταξιδεύει παρέα με την συμφωνική ορχήστρα του εαυτού του όπως την αποκαλεί, για να τραγουδήσουμε μαζί του και να μας χαρίσει μία μοναδική οπτική και ακουστική εμπειρία αυτοσχεδιάζοντας.

Κοντά του θα βρίσκεται η τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια παραδοσιακών χορών Άρτεμις Ματαφιά.

Ο Βαγγέλης Γερμανός στη Μουσική Σκηνή Αθηναΐδας

Κάθε Παρασκευή από 24 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: €15, €12 (μειωμένο)
Διάρκεια: 2 ώρες και 45 λεπτά (με διάλειμμα)

Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς
Μουσική Θεατρική Σκηνή
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

Τηλέφωνο ταμείου-κρατήσεις: 210 3480080
Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00       

 

Σχόλια