Όλα έτοιμα είναι για την αποψινή πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη, της Αγγελικής Ηλιάδη και του Θανάση Βασιλάκου στο Frangelico.

Στα backstage της τζενεράλε

Το βράδυ της Τετάρτης και λίγο πριν την έναρξη της τελικής πρόβας τζενεράλε τους, οι τρεις καλλιτέχνες υποδέχτηκαν εκπροσώπους του δημοσιογραφικού χώρου, όπου τους παρουσίασαν όλα αυτά που θα συμβούν από τις 8 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, στο νυχτερινό στέκι της παραλιακής.

Αυτό που τόνισαν, τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και η Αγγελική Ηλιάδη αλλά και ο Θανάσης Βασιλάκος, είναι ότι ετοίμασαν από κοινού και με πολύ αγάπη και μεράκι, ένα μουσικό πρόγραμμα, που θα τα έχει όλα, σε ένα μέχρι τελικής πτώσης, με πολύ καλό λαϊκό τραγούδι,και πολλές εκπλήξεις.

Στα backstage της τζενεράλε

Όντας στα καλύτερά τους και οι τρεις, και με φουλ ενέργεια, δεν έκρυψαν πώς είναι έτοιμοι, από το βράδυ της Πέμπτης, να δώσουν όλο τους το είναι στην πίστα του, με στόχο τους την απόλυτη διασκέδαση του κόσμου.

Από αυτή την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ο Γιώργος  Τσαλίκης, η Αγγελική  Ηλιάδη και ο Θανάσης  Βασιλάκος, έρχονται με φόρα στο Frangelico.

Σχόλια