Τραγουδιστής έκπληξη στο πλευρό του Κιάμου για το φετινό σχήμα στο Ποσειδώνιο. Δείτε πότε είναι η πρεμιέρα…

Τραγουδιστής έκπληξη στο πλευρό του Κιάμου

Όπως πρώτοι είχατε διαβάσει στο GetGreekMusic ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται στο Ποσειδώνιο μαζί με τη Μαλού.  Ο τραγουδιστής που θα εμφανίζεται στο γνωστό κέντρο της παραλιακής, θα είναι ο Νικηφόρος.

Η πρεμιέρα τους είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη 22 Μαρτίου και οι εμφανίσεις τους θα είναι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο…

Τραγουδιστής έκπληξη στο πλευρό του Κιάμου

Από την Πέμπτη 22 Μαρτίου, ο Πάνος Κιάμος  επιστρέφει στο ανανεωμένο Posidonio. Ο Πάνος Κιάμος με τις μεγάλες επιτυχίες του και τις νέες, που αναδύονται από το καινούριο του άλμπουμ ( «Χαρταετός», « Τάσεις φυγής», «Μόνο σ’ αγαπάω», «φταις εσύ»…)  σε συνδυασμό με τη χαρισματική του επικοινωνία με το κοινό διασφαλίζει το κέφι και την απόλυτη διασκέδαση.

Μαζί με  τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio, ο Νικηφόρος και η Μαλού.

Ο Νικηφόρος με μια σταθερά ανοδική πορεία και συνεχείς επιτυχίες μέχρι το καινούριο του single « Ο άντρας που ξέρεις» ανεβάζει το κέφι και επιβεβαιώνει  πως είναι από τους πιο πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς.

Η Μαλού  με τη σπουδαία φωνή και τη φρέσκια παρουσία της δίνει το δικό της ιδιαίτερο στίγμα και μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της, που έχουν κατακτήσει τα ραδιόφωνα αλλά και το νέο της τραγούδι « Ποια ζωή».

Το πρόγραμμα πλαισιώνει και το συγκρότημα Deevibes με φρέσκο ήχο και σύγχρονη οπτική.

Κάθε ΠέμπτηΠαρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio θα είναι μοναδικές!

POSIDONIO Music Hall Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Σχόλια