Το τραγούδι της Μιρέλας Πάχου, με τίτλο ”Λίγο Χρώμα”, έκανε τον Κωστή Μαραβέγια να ανεβάζει ένα story στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram απορώντας με έναν στίχο…

Το τραγούδι της Μιρέλας Πάχου

Η Μιρέλα Πάχου κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό της album με τίτλο ”Λίγο Χρώμα”, εμπεριέχοντας 10 τραγούδια. Στο ομότιτλο τραγούδι η Μιρέλα, η οποία έγραψε τη μουσική και στους στίχους, αναφέρεται σε ένα σημείο στον Διονύση Σαββόπουλο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο Ηρώδειο, αλλά και στον Κωστή Μαραβέγια.

Συγκεκριμένα ο στίχος λέει: ”Κι ας λένε πως δε μ᾽ αγαπάς, εγώ θα βρω τη λύση, κάπου θα υπάρχει η μουσική που θα σε συγκινήσει , ένα τραγούδι του Κωστή κι οι στίχοι του Διονύση…”

Το τραγούδι της Μιρέλας Πάχου

Ο Κωστή Μαραβέγιας, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική, έκανα story με τους στίχους μη μπορώντας να το πιστέψει γράφοντας

Μιρέλα οντως;

Το τραγούδι της Μιρέλας Πάχου

Η Μιρέλα επιστρέφει με μια νέα μουσική πρόταση σφυρηλατημένη από το ερμηνευτικό της ταλέντο, αλλά και τις συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες που μεσολάβησαν αυτό το διάστημα.

Η Μιρέλα Πάχου, ώριμη και ορμητική έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η επιτυχία της δεν ήταν τυχαία.

Ηταν απλά το εφαλτήριο για τη συνέχεια της δημιουργικής της πορείας που την καθιερώνει ως μια από τις πιο έντονες και αγαπητές παρουσίες στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Τα δέκα τραγούδια που περιέχει το «Λίγο χρώμα» είναι ένα μουσικό ταξίδι που διασχίζει τα γκρίζα τοπία της καθημερινής ρουτίνας και έχει προορισμό την ευγνωμοσύνη για το πολύχρωμο δώρο της ζωής.

Το «Λίγο χρώμα» είναι ένας δίσκος που τον χαρακτηρίζει ο πλουραλισμός των ρυθμών και τον σφραγίζει η ικανότητά της Μιρέλας Πάχου να γράφει με την ίδια επιτυχία στίχους και μουσική.

Ωστόσο στο νέο της album την πλαισιώνουν αρμονικά οι ταλαντούχοι δημιουργοί:
Πόλυς Κυριάκου, Μάρω Μαρκέλλου, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Μερτζάνος, Σταύρος Σταύρου και Βίλη Σωτηροπούλου

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά την Μιρέλα να ερμηνεύει τα τραγούδια που περιέχονται στο «Λίγο χρώμα» στην παρουσίαση του album που θα γίνει στο Σταυρό του Νότου (club) την Πέμπτη στις 19 Απριλίου!

Άκουσε όλα τα τραγούδια του δίσκου

Σχόλια