Οι PRESTIGE THE BAND μας συστήνουν το πρώτο τους single και βίντεο κλιπ που τιτλοφορείται “Τώρα αρχίζω να ζω“.

PRESTIGE THE BAND - Τώρα αρχίζω να ζω

Οι PRESTIGE THE BAND εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή, με την λάμψη που συνοδεύει το όνομα τους και μια groovy διάθεση, το 2009.

Από τότε μετράνε live και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, σε μουσικές σκηνές, club και φεστιβάλ. Όπου εμφανίζονται, ο κόσμος χορεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τραγούδια από 5 δεκαετίες με τον δικό τους funky ήχο. Διεθνείς και ελληνικές επιτυχίες των 70’s, 80’s, 90’s & 00’s και του σήμερα διασκευασμένες με prestige ύφος από μια ιδιαίτερα εξωστρεφή μπάντα που μόνο διασκέδαση, προμηνύουν. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος.

Το 2015 ανασυστάθηκαν σε μια μαγική εξάδα και το 2018 μοιράζονται με το κοινό που τους αγάπησε, τo πρώτο τους single και βίντεο κλιπ «Τώρα Αρχίζω Να Ζω» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μιχελόπουλου, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο Γιάννης Χειλάς, ο Θωμάς Πούτας, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, ο Κώστας Μαραγκός, ο Κίμων Λιμενίδης και ο Νίκος Παπαλεξάνδρου, είναι οι PRESTIGE THE BAND και σας καλούν στο δικό τους λαμπερό party!

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ:

Τώρα αρχίζω να ζω – PRESTIGE THE BAND

Σχόλια