Το Tokyo έρχεται στην Αθήνα για να μείνει, να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει. Δείτε για ποιο λόγο

Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Λιβάνης με τον Σταμάτη Χουχουλή

Η μυστική συνάντηση του Γιώργου Λιβάνη με τον Σταμάτη Χουχουλή κρύβει πολλά μυστικά.
Μια συνωμοσία ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες και μια περίεργη παράδοση που γεννάει πολλά ερωτηματικά.
Οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά και έρχονται με φόρα στο TOKYO THEATER ATHENS που αναμένεται ν’ αποκαλύψουν το μυστικό για μια επιτυχημένη συνεργασία.
Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Λιβάνης με τον Σταμάτη Χουχουλή
Πριν λίγες μέρες, o Γιώργος Λιβάνης και ο Σταμάτης Χουχουλής βρέθηκαν στον Πειραιά για το γύρισμα του video promo των εμφανίσεων τους. Οι δυο τους ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη Σπύρου Φυλακτού και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Ο Γιώργος Λιβάνης και ο Σταμάτης Χουχουλής δίνουν ραντεβού με το κοινό στο TOKYO THEATER ATHENS σε ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα!
Από Παρασκευή 3/11, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Τις Πέμπτες το απόλυτο rnb party της πόλης, Sex Me Up, μας ”ταρακουνά” σε ξέφρενους ρυθμούς.

Το νέο project της Αθηναϊκής διασκέδασης που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ανοίγει τις πόρτες του το τριήμερο αυτό.

Ένα θεματικό club, που συνδυάζει το αυθεντικό clubbing με το live, στεγάζει τα πιο δυνατά parties της πόλης και συνθέτει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα τεχνολογίας, θεάματος, και μουσικής που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του είδους…

Πέμπτη 2/11 ProvaGenerale με #SEX_ME_UP
Παρασκευή 3/11 TOKYO THEATER #GRAND_OPENING
Σάββατο 4/11 #WELCOME_TO_TOKYO

TOKYO THEATER ATHENS
Ιερά Οδός 41, Γκάζι, Αθήνα .
Τ: 690 865 3387

 

Τι ετοιμάζει ο Γιώργος Λιβάνης με τον Σταμάτη Χουχουλή;

Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία του RIO Skybar Athens ο επόμενος πλέον, χειμερινός, προορισμός είναι το TOKYO Theater Athens.

Ένα πολυμορφικό club, με πολλά stages και areas που παντρεύει το γνήσιο clubbing με τα καλύτερα PARTY της πόλης, χωρίς φυσικά να λείπει συγκεκριμένες μέρες ένα mini ανατρεπτικό εμβόλιμο live πρόγραμμα που εκτοξεύει το κέφι.

Όλο αυτό το concept πλαισιωμένο βέβαια απο πολλές εκπλήξεις, τις πιο top mainstream επιτυχίες, υποδομές πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δεδομένα και φυσικά τις πιο ωραίες παρουσίες…

Πάρε το εισιτήριο σου, και επιβιβάσου στην πτήση μας…

FROM #RIO TO #TOKYO .

Το Tokyo έρχεται στην Αθήνα

 

Σχόλια