Το τσιφτετέλι της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον γάμο της Μαρίας Μενούνος προκάλεσε τις αντιδράσεις του πάνελ της εκπομπής Happy Day, και συγκεκριμένα του Δήμου Βερύκιου.

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της , Κέβιν Αντεργκάρο, σε ένα εκκλησάκι στον Άκοβο Κορινθίας την προηγούμενη εβδομάδα. Στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους παρευρέθηκαν πολλοί και καλοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στόχος των νεονύμφων ήταν να κάνουν τους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε. Εκεί λοιπόν βρισκόταν και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δεν δίστασε να χορέψει τσιφτετέλι στο τραγούδι “Τραύμα” της Άννας Βίσση τραβώντας έτσι όλα τα βλέμματα πάνω της.

Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος δήλωσε:

“Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η αιώνια έφηβος. Μου αρέσει το ωραίο και η Βίκυ είναι ωραία. Άρα μου αρέσει και η Βίκυ. Κι αν πήγε στον γάμο και την είδε κανένας ζάμπλουτος Ελληνοαμερικανός και της ζητήσει να πάει στην Αμερική για το υπόλοιπο της ζωής της, να μην πάει; Η ιστορία είναι γεμάτη ανατροπές. Έτσι γίνονται τα προξενιά. Εγώ θα την πακετάριζα. Κοίταξέ την! Σαν τα κρύα τα νερά είναι! Εξαγώγιμο προϊόν είναι το Βικάκι. Δεν ξέρω αν τα λεμόνια είναι Κορινθίας ή Αργολίδας, εξαγόμενο ή εισαγόμενο προϊόν”

Το Τσιφτετέλι της Βίκυς Χατζηβασιλείου και η αντίδραση του Δήμου Βερύκιου

Σχόλια