Το συγκινητικό μήνυμα της Βανδή για τους θαυμαστές της. Έπειτα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο πλατό του Rising Star η ίδια θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο.

Το συγκινητικό μήνυμα της Βανδή για τους θαυμαστές της

Το κοινό την αποθέωσε, το ίδιο και όλη η παραγωγή του παιχνιδιού. Το διαδίκτυο πήρε φωτιά με μηνύματα στήριξης προς το πρόσωπο της κορυφαίας σταρ. Η Δέσποινα άφησε για λίγο την καρέκλα της κριτικής επιτροπής και ανέβηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει τα κομμάτια του νέου της δίσκου, που έγινε χρυσός, αλλά και παλαιότερες, διαχρονικές επιτυχίες που στο πέρασμα του χρόνου, όχι μόνο παραμένουν αναλλοίωτες, αλλά ακούγονται πάρα πολύ.

Η live εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο Rising Star χθες βράδυ δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μετράει ήδη 23 χρόνια στην δισκογραφία, έχοντας πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο δίσκους και έχοντας κάνει πολύ μεγάλες συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια.

Στο 15ο Live του Rising Star, η αγαπημένη τραγουδίστρια εντυπωσίασε τόσο με την φωνή της όσο και με την σκηνική της παρουσία. Πιο όμορφη από ποτέ ανέβηκε στην σκηνή του Rising Star με μια ολόσωμη φόρμα των διάσημων σχεδιαστών Mi-Ro και έκλεψε την παράσταση με το καλλίγραμμο σώμα.

Η Δέσποινα ερμήνευσε τις νέες της επιτυχίες “Πέρασα να δω” και “Αυτή είναι η διαφορά μας” ενώ παράλληλα τραγούδησε και τα ήδη γνωστά και αγαπημένα “Υπάρχει ζωή“, “Γιατρικό“, “Τι σημασία έχει“, “Χωρίς εσένα“, “Όλα οδηγούν σε σένα“, “Χάνω εσένα“, “Γη και Σελήνη” “Θα’ θελα“, “Στα’ δωσα όλα“, “Το αστέρι μου“, “Γυρίσματα” και “Το μαξιλάρι“.

Το συγκινητικό μήνυμα της Βανδή για τους θαυμαστές της

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το μεγάλο κύμα αγάπης που απλώθηκε στο διαδίκτυο. Η Δέσποινα ανέβασε μια φωτογραφία της από το παιχνίδι γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα όμορφα λόγια που μου γράφετε».

Δέσποινα Βανδή – Αυτή είναι η διαφορά μας Live – Hot Seat – Rising Star 

Στίχοι:

“Δεν προσπάθησες
Στα δύσκολα να μπεις για μένα
Βασική μας διαφορά
Εγώ δεν έφυγα
Αυτή είναι η διαφορά μας
Στα άδεια τα δωμάτια μας
Μένει ακόμα η καρδιά
Εγώ δεν ξέχασα
Αυτή είναι η διαφορά μας
Δεν φτιάχνεται η ζημιά μας
Μα το πάλεψα σκληρά
Εγώ προσπάθησα
Αυτή είναι η διαφορά”

Σχόλια