Το νέο τραγούδι του Δάντη πυροδότησε το διαδίκτυο με σχόλια που θεωρούν πως το συγκεκριμένο κομμάτι δεν αρμόζει σε έναν τέτοιο καλλιτέχνη όπως είναι ο Χρήστος Δάντης!

Το νέο τραγούδι του Δάντη

Από το αγαπημένο και διαχρονικό «Παλιό μου παλτό», ο Χρήστος Δάντης πέρασε στο φρέσκο και προκλητικό «Κ@ριολ@, σε μισώ». Είστε έτοιμοι να το ακούσετε;

 Μοιραία, λοιπόν, η καλλιτεχνική… μετάβαση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους του και όχι μόνο.

Το καινούργιο κομμάτι του δημοφιλούς τραγουδοποιού, όπως αναφέρει η espresso, αποτελεί συνεργασία του με τον Dj Tokuc και κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή υπό τον υβριστικό τίτλο «Κ@ριολ@, σε μισώ», αποκτώντας αμέσως φανατικούς πολέμιους, οι οποίοι τα έβαλαν δημοσίως με τον δημιουργό.

Το νέο τραγούδι του Δάντη πυροδότησε σχόλια!

Ένας από αυτούς είναι και η Sunny Μπαλτζή, η οποία έχει υπογράψει τους στίχους σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ του Δάντη, το «Παλιό μου παλτό», και θέλησε να του στείλει ένα μήνυμα:

«Αγαπημένε μου Χρήστο δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού…ίσα ίσα το βρίσκω κλισέ κ ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης “καριόλα” που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες … (έμπνευση το λένε) . Η εικόνα του κλιπ θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο…. Δεν θέλω να σε πληγώσω γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις…. Να φορέσεις έστω ένα “παλιό παλτό” στην αντιαισθητική γύμνια…. Δεν το αξίζεις αυτό. Ούτε και ο κόσμος που σε αγάπησε. Μην μετρήσεις τα views σε παρακαλώ επειδή θα είναι μόνο από περιέργεια. Θα σε περιμένω μαζί με τις τελευταίες ρομαντικές…. κ@ριόλες», έγραψε.

Σχόλια