Γιώτα Νέγκα - Θέμης ΚαραμουρατίδηςΑπό τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα για λίγες παραστάσεις, ο Θέμης Καραμουρατίδης και η Γιώτα Νέγκα στο Σταυρό του Νότου Plus.

Θα παρουσιάσουν, τραγούδια του δίσκου, στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία μαζί με επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει.

Από τη μία ηΓιώτα Νέγκα, μια σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα, είναι αυτή που μαζί της τραγουδήσαμε «Με τα μάτια κλειστά» και μας έβγαλε τα πιο βαθιά μας «αχ» όσο κι αν προσπαθήσαμε να τα κρύψουμε καλά.

Και από την άλλη, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο «μικρός» λόγω του νεαρού της ηλικίας και μεγάλος ήδη στις καρδιές του κοινού, αλλά και τις συνειδήσεις των ομότεχνων του, συνθέτης. Ο ένας εκ των τριών μάγων της σύγχρονης μουσικής σκηνής στην που βάζει την υπογραφή του σε όλες σχεδόν τις επιτυχίες της Νατάσσας Μποφίλιου και είναι συνοδοιπόρος της και στη σκηνή.

Είναι λοιπόν η Γιώτα και ο Θέμης, ο Θέμης και η Γιώτα. Συναντήθηκαν πριν χρόνια και συγκίνησαν με το «Θρυψαλλάκι» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και ξαναβρέθηκαν πριν λίγους μήνες κι αποφάσισαν να κάνουν δίσκο μαζί.

Ένα λαϊκό, ευθύ δίσκο με τραγούδια σαν από πάντα. Μόνο που γράφτηκαν σήμερα. Τίτλος του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records τον Φεβρουάριο, είναι το «Καινούριο φιλί».

Μαζί τους οι μουσικοί:
Γιώργος Μπουλντής – μπάσο
Άγγελος Πολυχρόνου – κρουστά
Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι, μαντολίνο,κιθάρες

Σταυρός του Νότου Plus

Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο: 210-9226975

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίων: 12 ευρώ με μπύρα/κρασί

Σχόλια