Έλενα Παπαρίζου - The 2night show
Το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου είδαμε τη συνέντευξη της Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show”.

Αφοπλιστικά ειλικρινής και αυθεντική, η Έλενα Παπαρίζου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έπαιξε παρέα με τον παρουσιαστή και τον Δημήτρη Σταρόβα χαρίζοντας απολαυστικές τηλεοπτικές στιγμές, ενώ, τέλος τραγούδησε το κομμάτι “Que sera sera” της Doris Day με τη συνοδεία του Δημήτρη Σταρόβα στην κιθάρα.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που έπαθε πριν λίγο καιρό, χτυπώντας τα πλευρά, χωρίς, όμως, ευτυχώς να πάθει κάτι. Στη συνέχεια, μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τον θυρεοειδή της, όπου συνέπεια είχε στην εμφάνισή της και τη σιλουέτα της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε και η αποκάλυψη της Έλενας για τον Αντώνη Ρέμο, όπου χάρη σε αυτόν, όπως υποστήριξε, συνέχισε το τραγούδι, εξαιτίας της αγοραφοβίας που απέκτησε μετά τη Eurovision.
“Όταν ήμουν στην σκηνή δεν είχα πρόβλημα. Μία φορά μόνο έπαθα κρίση πανικού στη σκηνή, όταν δούλευα μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Έχω να το λέω γενικά για τον Αντώνη τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ, πως αν δεν ήταν εκείνος, ίσως και να μην είχα τραγουδήσει άλλο στη ζωή μου. Τότε έπαθα μία κρίση πανικού πάνω στη σκηνή, δεν είχα προλάβει να πω ούτε ενάμιση τραγούδι, κι εξαφανίζομαι, κι αναγκάζεται ο Αντώνης να βγει στη σκηνή. Και κατεβαίνει από τη σκηνή και με ρωτάει αν είμαι καλά, και του λέω πάω σπίτι. Ήμουν ακόμα στη φούσκα της κρίσης πανικού. Και μου λέει, όχι Έλενα, θα βγούμε παρέα. Δε με άφησε από την αγκαλιά του καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόμασταν στην σκηνή. Πραγματικά γι’ αυτό τον λόγο θα τον αγαπώ για πάντα, που ήταν τόσο τρυφερός και ζεστός. Γιατί κάποιος άλλος καλλιτέχνης θα μπορούσε να είχε θυμώσει μαζί μετά από αυτό το συμβάν.”

Η κουβέντα, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην έχει περιστραφεί και γύρω από τις φήμες που τη θέλουν φέτος να εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision. Και η Έλενα Παπαρίζου, φυσικά, έδωσε τη δική της απάντηση:
“Δεν έχω δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση. Σε περίπτωση που θα είχα το κατάλληλο τραγούδι, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αν και από πολύ μικρή ήμουν τρελή fan της Eurovision, δεν είμαι πλέον σίγουρη αν μου αρέσει το πώς έχει καταλήξει η Eurovision. Αν μου έκαναν πρόταση με ένα ωραίο τραγούδι δεν θα έλεγα όχι, αλλά θα ήθελα να ψαχτούμε, όπως είχε γίνει το 2005, να βρεθούν 4-5 καταπληκτικά τραγούδια, να τα παρουσιάσουμε στον κόσμο και να ψηφίσει ο Έλληνας! Αυτό να επιλέξει ο ελληνικός λαός. Έτσι πήγε και το My Number One!”

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στο “The 2night show”:

Σχόλια