Θαυμάστρια της Μελίνας Ασλανίδου έκανε τατουάζ με τα αρχικά του ονόματός της, ως ένδειξη απεριόριστης αγάπης προς την τραγουδίστρια της καρδιάς της…

θαυμάστρια της Μελίνας Ασλανίδου

Είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες, έχει δυναμικό fan club και θαυμαστές κάθε ηλικίας. Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου, με το ζεστό χαμόγελο και την ιδιαίτερη φωνή που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού πενταγράμμου.

Μια από τις Aslanators, όπως ονομάζονται οι fans της, έκανε τατουάζ με τα αρχικά του ονόματος και του επιθέτου της αγαπημένης της τραγουδίστριας, δηλαδή το Μ και το Α, τα οποία ενώνονται με ένα σχήμα που χει τη μορφή φυλαχτού και είναι χαραγμένο, λίγο πιο πάνω από τον καρπό της.

Αυτό είναι το τατουάζ από τη θαυμάστρια της Μελίνας Ασλανίδου

θαυμάστρια της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Βοτανικό κάθε Σάββατο με τον Ηλία Κόζα, από τους Κόζα Μόστρα και τον γνωστό ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο, που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του «Άλφα», «Έλα στη θέση μου», ενώ ο τελευταίος, προσωπικός της δίσκος, «Με φωνάζουνε με το μικρό μου», συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στις πωλήσεις. Η ερμηνεύτρια βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, όπου ξεσήκωσε το κοινό του νησιού σε μια μοναδική εμφάνιση.

Σχόλια