Η Τάμτα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Eurovision και την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Σουηδία για να ηχογραφήσει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Η Τάμτα θα δώσει το παρών στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ με το τραγούδι Replay.

Ήταν η πρώτη φορά  που οι δημιουργοί του τραγουδιού, Alex P, Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson, Albin Nedler βρέθηκαν στο στούντιο με την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν εκπληκτικό και η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Όταν μπήκε η Τάμτα στο στούντιο για την ηχογράφηση του Replay:

Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Μαρτίου, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Replay.

Η Τάμτα μιλησε στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση της Κύπρου και δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πάω χωρίς προσδοκίες για θέση στην Eurovision! Θέλω αυτό που θα δούμε και θα ακούσουμε στη σκηνή της Eurovision να μας κάνει να αισθανθούμε υπερήφανοι. Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά μου. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι σας θέλω όλους δίπλα μου».

Σχόλια