Το αγαπημένο σε όλους Survivor συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας καθημερινά.

Έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας αφού με το που η ώρα δείξει 21:00 συγκεντρωνόμαστε με φίλους, παρέα, οικογένεια γύρω από την τηλεόραση και παρακολουθούμε φανατικά. Η συνταγή της επιτυχίας του Survivor δεν είναι μόνο ότι κυριολεκτικά μας καθηλώνει αλλά αποτελείται από διάφορες προσωπικότητες και ο σχεδιασμός του παιχνιδιού είναι τέτοιος που ανυπομονούμε να δούμε το επόμενο επεισόδιο πως και πως.

Η γκάφα της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Πέρα από τις δυο φοβερές ομάδες τους Μαχητές και τους Διάσημους, που τους έχουμε αγαπήσει για πολλούς λόγους, το Survivor μας αρέσει γιατί εκτός από πολύ ψαγμένα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων και πολύ πρωτότυπα έπαθλα φαγητού, έχει και ένα παιχνίδι ερωτήσεων το οποίο υπάρχει για να μπορούν οι παίκτες να διασκεδάσουν λίγο παραπάνω και να κερδίσουν ακόμα λίγο φαγητό. Στο παιχνίδι ερωτήσεων οι δυο αντίπαλες ομάδες παίζουν μεταξύ τους απαντώντας σε ερωτήσεις “παγίδα” που βάζει ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης. Τις περισσότερες φορές οι ερωτήσεις έχουν επιμορφωτικό χαρακτήρα και άλλες είναι πολύ αστείες για να διασκεδάζουν τους παίκτες του Αγίου Δομίνικου.

Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά από τα αγωνίσματα που έγιναν και κέρδισαν οι Μαχητές, οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν στο χώρο του παιχνιδιού των ερωτήσεων για ακόμα ένα quiz. Διάφορες ερωτήσεις έπεφταν στο τραπέζι για όλους τους παίκτες του Survivor, αλλά χθες, η αλήθεια είναι, πως την παράσταση έκλεψε η αγαπημένη μας Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Θέλω να μου πείτε από πόσες χώρες αποτελείται η Αφρική», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στο παιχνίδι ερωτήσεων του χθεσινού Survivor. Που να φανταζόταν την απάντηση που θα έδινε η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Η γνωστή τραγουδίστρια φρόντισε να μας προετοιμάσει το έδαφος πριν ανοίξει το χαρτί με την απάντησή της, λέγοντας στον παρουσιαστή: «Δεν θες να φάω εγώ ποτέ»! Τα δευτερόλεπτα κύλησαν και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε την απάντηση 7.

Ο Σάκης Τανιμανίδης κράταγε το κεφάλι του όταν είδε το χαρτί με το νούμερο 7. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ωστόσο, όταν άκουσε ότι οι χώρες της Αφρικής είναι 54 αρκέστηκε σε ένα: ‘Άι στο καλό»! Και η γκάφα της Ειρήνης Παπαδοπούλου έκανε τους πάντες να γελάσουν.

Η γκάφα της Ειρήνης Παπαδοπούλου – Δείτε το απόσπασμα:

Σχόλια