Πριν το Survival σε βίντεο κλιπ διάσημη Ελληνίδα, η οποία ετοιμάζεται για την Κουρούτα και το Survival.

Ο λόγος για τη Μαρία Ματσούκα, την οποία βλέπουμε σε guest ρόλο στο νέο video clip του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου για το τραγούδι «Σ’ έχω βάλει στο μάτι». Για τις ανάγκες του clip, ο τραγουδιστής γράφτηκε σε γυμναστήριο, σύχναζε στα μέρη που ήταν εκείνη και έκανε μπάνιο δίπλα της σε παραλίες για να της εκφράσει τον έρωτά του. Εκείνη, όμως, αδιαφορούσε για όλα αυτά και έτσι στο τέλος, ο τραγουδιστής φανερά απογοητευμένος και στεναχωρημένος την εκδικήθηκε ρίχνοντας της έναν κουβά με παγάκια.

Όλα αυτά υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Πριν το Survival σε βίντεο κλιπ διάσημη Ελληνίδα

Στη ζωή του και στην καριέρα του υπήρξε πάντα ανατρεπτικός! Η επιστροφή του στη δισκογραφία δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξίσου ανατρεπτική! Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, το μουσικό είδωλο που σφράγισε τις χρυσές δεκαετίες του ’80 και του ’90, επέλεξε τις καυτές μέρες του Δεκαπενταύγουστου για να ανακοινώσει το εντυπωσιακό του come back στη δισκογραφία με μία νέα δουλειά έκπληξη!

Το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Σ’έχω βάλει στο μάτι», το οποίο συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ με πρωταγωνίστρια  την πανέμορφη Μαρία Ματσούκα, έχει ήδη ξεσηκώσει το κοινό. Όπως προκύπτει κι από τον τίτλο του, το «Σ’ έχω βάλει στο μάτι» σε παρασύρει με το ρυθμό του να χορέψεις, να διασκεδάσεις, να ξεδώσεις ! Ιδιαίτερα διασκεδαστικό είναι και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού , το οποίο αναπαριστά με πολύ χιούμορ και γλαφυρότητα τη διαχρονική υποταγή του άντρα στη γυναικεία γοητεία!

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έγραψε τη μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος το τραγούδι του ενώ υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη στενή του συνεργάτη και μάνατζερ  Χρύσα Δρακοπούλου.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό τραγούδι το οποίο είναι βέβαιο πως θα παίζεται και θα τραγουδιέται κι ολόκληρο τον χειμώνα!

Σχόλια