Στην υγειά μας ρε παιδιά - Πάσχα
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” θα μας κρατήσουν συντροφιά και το Μ. Σάββατο με εκλεκτούς καλεσμένους.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 23:15 μέσα σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα, ενώ μετά τη λειτουργία της Ανάστασης το σκηνικό θα αλλάξει και το κέφι θα πάρει τον πρώτο λόγο.

Οι βασικοί καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Γλυκερία, όπου θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές με τις φωνές τους και τις επιτυχίες τους.

Παράλληλα, άρωμα Πόντου δίνουν στη βραδιά ο Κώστας Αγέρης και οι μουσικοί του, ενώ λίγο πριν τις 00:00 τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου συμπράττουν με τον Αντώνη Ρέμο και με την Γλυκερία σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Στην εκπομπή θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν οι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Χρύσα Ρώπα, Λευτέρης Ελευθερίου, Αθηνά Οικονομάκου, Φανή Χαλκιά, Μιχάλης Ζαμπίδης, Τζένη Μπότση, Αντώνης Καρπετόπουλος, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Εύη Φραγκάκη, Μάνος Ιωάννου, Παύλος Παπαδημητρίου, Σπύρος Πούλης, Αντώνης Κρόμπας, Ιβάν Σβιτάιλο, Νικολέττα Ράλλη, Αναστασία Δρακά, Ισμήνη Νταφοπούλου και Κωνσταντίνα Κλαψινού.
Στην υγειά μας ρε παιδιά - Πάσχα Στην υγειά μας ρε παιδιά - Πάσχα Στην υγειά μας ρε παιδιά - Πάσχα

 

Σχόλια