"Πιράνχας" - Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ από την Κατερίνα Στικούδη και τον TNS | Δείτε το!
Η Κατερίνα Στικούδη, σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σέξι δημόσια εικόνα της και κατά πόσο την αντιπροσωπεύει και στην προσωπική της ζωή.

Δεν είμαι επί τούτου σέξι, γίνομαι σέξι μέσα από ένα κόνσεπτ που στηρίζει ένα τραγούδι ή ένα πρότζεκτ επάνω στη σκηνή ή σε κάποιο βιντεοκλίπ. Πηγαίνω στο σινεμά ή στο περίπτερο όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας μου, δεν γίνομαι υπερπαραγωγή. Όλα, ωστόσο, έχουν να κάνουν με το πως βλέπει ο άλλος ότι είσαι. Συνήθως, όταν ένα βιντεοκλίπ είναι σέξι ή μία τραγουδίστρια είναι κάπως προκλητική στη σκηνή το μυαλό κάποιων ανθρώπων πηγαίνει σε διάφορες άλλες σκέψεις, ότι μπορεί να υπάρχει και μια ευκολία σε άλλα πράγματα, κάτι που θεωρώ λάθος. Εγώ, για παράδειγμα, αισθάνομαι πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή δεν έχει τύχει ποτέ να πειραματιστώ, πάντα είχα μακροχρόνιες σχέσεις και δεν μου άρεσαν ποτέ οι σχέσεις της μιας βραδιάς.” δήλωσε η ίδια.

Ενώ συνέχισε απαντώντας σε ποιες φάσεις της ζωής της είναι συντηρητική:
“Σε όλες! Όταν, ωστόσο, ανεβαίνω στο stage ,όπως συνέβη πριν από λίγο καιρό στα MAD Awards, όπου θεωρώ ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι έκλεισα τη βραδιά, νιώθω πολύ διαφορετικά, πιο απελευθερωμένη. Ως χαρακτήρας, όμως, είμαι πολύ προσγειωμένη ,πολύ οργανωτική, θέλω να ελέγχω τα πάντα, σε αντίθεση με τη στιγμή που ανεβαίνω στη σκηνή όπου λειτουργώ αλλιώς. Από τότε που ξεκίνησα το τραγούδι ήθελα πάντοτε να κάνω αυτό που με εκφράζει αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που μου αρέσει τόσο πολύ.

Αν χρειαστεί, θα προκαλούσε για χάρη της δουλειάς της;
“Είναι σχετικός ο όρος «πρόκληση». Εγώ κάνω αυτό το οποίο με εκφράζει, που υπηρετεί την εκάστοτε δουλειά μου και μου αρέσει. Προσωπικά, ως καλλιτέχνης δεν θεωρώ ότι προκάλεσα ποτέ.

Σχόλια