Η εξομολόγηση του Stan σίγουρα δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Stan - Τι δεν καταλαβαίνεις

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Stan μέσα από τα social media, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του.

Το «παράξενο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας -που αυτή την περίοδο κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές του την τελευταία του επιτυχία «Τι Δεν Καταλαβαίνεις» που κυκλοφορεί από την Icon Music και την Panik Records, καθώς και όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό- έγινε 31 ετών και οι ευχές των θαυμαστών του έπεσαν «βροχή».

«Είναι ευλογία να εκφράζεσαι μέσα από τη μουσική και τους στίχους, να δημιουργείς και να κάνεις αυτό που αγαπάς επάγγελμα. Κυρίως, όμως, είναι ευλογία να έχεις αληθινούς ανθρώπους δίπλα σου και σας ευχαριστώ γι’ αυτό! Κάθε χρονιά που περνάει νιώθω τυχερός και ευγνώμων γι’ αυτά που με αξίωσε ο Θεός να ζω», απάντησε με ανάρτηση στο Instagram ο Stan και κατέληξε: «μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ έναν – έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας! Τα καλύτερα δεν τα έχουμε ζήσει ακόμα!».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο τραγουδιστής θα βρίσκεται απόψε στη Σκιάθο, αύριο, Παρασκευή στην Ελασσόνα και το Σάββατο στην Ιερισσό, ενώ στις 8 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Dream Island Festival στην Ερέτρια.

Η εξομολόγηση του Stan

◼️Είναι ευλογία να εκφράζεσαι μέσα από τη μουσική και τους στίχους, να δημιουργείς και να κάνεις αυτό που αγαπάς επάγγελμα.. Κυρίως όμως, είναι ευλογία να έχεις αληθινούς ανθρώπους δίπλα σου.. και σας ευχαριστώ γι’ αυτό! Κάθε χρονιά που περνάει νιώθω τυχερός και ευγνώμων γι’ αυτά που με αξίωσε ο Θεός να ζω. Μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ έναν – έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας! Τα καλύτερα δεν τα έχουμε ζήσει ακόμα.. #31 ◼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stan Antipariotis .·. (@stan_official) στις


Σχόλια