Νότης Σφακιανάκης: Νέες δηλώσεις εναντίον Ρέμου, Παντελίδη και... Μελίνας Μερκούρη!

Σε νέες δηλώσεις από τη σκηνή του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται προέβη ο Νότης Σφακιανάκης για τον Αντώνη Ρέμο, τον Παντελή Παντελίδη, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη Μελίνα Μερκούρη.

“Επειδή είχαν έρθει τις προάλλες δύο τραγουδιστές και ξέρετε όλους τους τραγουδιστές, τους ονομάζουν καλλιτέχνες, κατά λάθος όμως έτσι γιατί καλλιτέχνης δεν είναι τραγουδιστής. Δεν είμαστε ίσα και όμοια. Τα πρωτότυπα και τα κακέκτυπα ένα και το αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα και να μην επιτρέπουμε να μας πλησιάζουν. Γι’ αυτό το λόγο συμπεριφέρθηκα όπως συμπεριφέρθηκα τις προάλλες. Αυτοί που παίρνουν φόρα και μας γ@μ@νε θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε”, ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη.

Για τον Αντώνη Ρέμο είπε σχετικά:

“Γι αυτό το λόγο συμπεριφέρθηκα τις προάλλες όπως συμπεριφέρθηκα, χαιρέτησα τον Αντώνη τον Ρέμο και αρκετό ήτανε διοτί τους ανθρώπους που από τη μια μερα στην άλλη δεν καβαλάνε καλάμι αλλά καβαλούν μια μπαμπού κατασκευή που αποτελείται από 4-5 μεγάλα χοντρά μπαμπού και τη βάζουν ανάμεσα στα σκέλια τους και παίρνουν φόρα και τους γ….νε όλους, θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε, να μην το επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτό. “

Για τον Παντελή Παντελίδη μίλησε έμμεσα λέγοντας:

“Στο σπίτι το δικό μας, άνθη. Στο σπίτι των άλλων πετάνε και καρέκλες και ό,τι γουστάρουνε, ε λοιπόν έχουμε μια κάποια διαφορά” (Πριν από λίγες μέρες ο Παντελής Παντελίδης δήλωσε πώς ο Νότης πρέπει να κάνει κουμάντο μόνο “στο σπίτι του”).

Ενώ τέλος, αναφέρθηκε στην Μελίνα Μερκούρη ως “θεά του κ@λου”.

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε από την εκπομπή “Το Πρωινό”.

Σχόλια