Ο Σάκης Ρουβάς στο περίπτερου του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας στην 82η ΔΕΘ. Δείτε το μήνυμα του

Ο Σάκης Ρουβάς στο περίπτερου του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας

Ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, θα βρεθεί στο Περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην 82η ΔΕΘ, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών!

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε μήνυμα μέσα από τα social media του με ένα προσωπικό σημείωμα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/9 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΟΤΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ! . Σας περιμένω μαζί με τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες σας, στις 5 το απόγευμα, στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15 του Συλλόγου @oramaelpidas, στην 82η ΔΕΘ, να γίνετε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, να σπάσουμε το ΡΕΚΟΡ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ σε μία μέρα, στέλνοντας ένα ΗΧΗΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από τη Θεσσαλονίκη! . Γίνε και εσύ Eθελοντής Δότης! Δώσε Ελπίδα! Δώσε Ζωή! www.oramaelpidas.gr #82TIF #OramaElpidas #SaveALife #GineEthelontisDotis #BoneMarrowTransplantDonorDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Ο Σάκης Ρουβάς καλεί το κοινό να δώσει δυναμικό «παρόν» στο Περίπτερο 15 της 82ης ΔΕΘ, στο Περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για να σπάσουν το Ρεκόρ Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε μία μέρα!

Ο Σάκης Ρουβάς στο περίπτερου του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα κορυφώσει τις εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ με μια μεγαλειώδης συναυλία στην σκηνή των music events, στέλνοντας για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης που θα ακουστεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, αφού η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο  της  Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

 

Η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς και όλη η πόλη ανυπομονεί να υποδεχθεί τον Σάκη Ρουβά, με τα σχόλια στα social media και τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και προσμονής του κοινού να είναι αμέτρητες!

 

Γίνε και εσύ Eθελοντής Δότης!

Δώσε Ελπίδα!

Δώσε Ζωή!

www.oramaelpidas.gr

#82TIF #OramaElpidas #SaveALife #GineEthelontisDotis #BoneMarrowTransplantDonorDay

 

Σχόλια