Αθηνά Μάλλια Σάκης Ρουβάς: Γιατί της έκανε αυτή την πρόταση ο γνωστός τραγουδιστής; Τι συνέβη στο γνωστό talent-show;

Αθηνά Μάλλια Σάκης Ρουβάς

To battle που προκάλεσε σύγχυση

Στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice Of Greece, που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, η Αθηνά Μάλλια και ο Παναγιώτης Σκαλκέας “μονομάχησαν” για να κατακτήσει ο καθένας τους από μία θέση στο talent-show. Οι δύο διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν το “Δηλητήριο“, που ερμήνευσαν πρώτοι ο Βασίλης Καρράς και η Κωνσταντίνα.

Στο σημείο αυτό είναι αναγκαίο να αναφερθεί πως οι δύο διαγωνιζόμενοι του The Voice Of Greece ανήκαν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Τι συνέβη μετά το battle;

Αφού τελείωσε το battle ο Σάκης Ρουβάς κλήθηκε να αποφασίσει με ποιον θα συνεχίσει στον μουσικό talent-show. Ο βασιλιάς της ελληνικής ποπ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να πάρει μια απόφαση καθώς και τα δύο παιδιά είχαν πολύ καλή απόδοση στην εμφάνιση τους. Ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να συνεχίσει με τον Παναγιώτη Σκαλκέα.

Πιστεύοντας πως αδίκησε την Αθηνά, ο Σάκης Ρουβάς πήρε τον λόγο και δήλωσε:

“Αθηνά μου, χίλια συγγνώμη. Είναι πολύ δύσκολη η θέση η δική μου. Είμαι αναγκασμένος να κάνω μια επιλογή. Είσαι πολύ γλυκιά, είσαι πολύ όμορφη καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Τι να κάνω; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου προτείνω να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου το χειμώνα, εάν και εφόσον δεν συνεχίσεις εδώ στο Voice με κάποιον τρόπο”

Σοκαρισμένη η νεαρή Αθηνά ρώτησε:

Όντως; Ευχαριστώ πολύ αλήθεια. Καλή συνέχεια

Κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι;

Όπως είθισται μετά την απόφαση του κάθε κριτή στα battles, δίνονται κάποια δευτερόλεπτα προκειμένου κάποιος άλλος από τους υπόλοιπους κριτές να διεκδικήσει τον παίχτη που πρόκειται να αποχωρήσει. Αυτό όμως δεν συνέβη με την Αθηνά Μάλλια με αποτέλεσμα να τελειώσει εκεί το ταξίδι της στο The Voice Of Greece.

Αθηνά Μάλλια Σάκης Ρουβάς:  Να έρθεις να τραγουδήσεις μαζί μου το χειμώνα

Σχόλια