Δυο Θεοί - Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι ο παρουσιαστής των βραβείων του Madame Figaro για τις “Γυναίκες της χρονιάς 2015”.

Το περιοδικό Madame Figaro για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό “Γυναίκες της Χρονιάς”, ο οποίος εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς που θα πραγματοποιηθεί στo Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου για μία μοναδική βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις.

Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους. Ένας θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2015 όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία. 40 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2015 σε 8 κατηγορίες!
Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες/επαγγελματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro. Συγκεκριμένα 16,832 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις “Γυναίκες της χρονιάς 2015″. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος με το μοναδικό του ταλέντο ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που θα μας καθηλώσουν.

Στη βραδιά θα τραγουδήσει η αγαπημένη και δημοφιλής ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, η σοπράνο της λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου και η Πέννυ Μπαλτατζή από τους Penny & The Swingin΄ Cats.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 21:00 ζωντανά από το SIGMA της Κύπρου και από το ΕPSILON TV στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο με το trailer:

Σχόλια