Σάκης Ρουβάς & Onirama: Δείτε όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους στο Stage Live (φωτογραφίες & βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό εκρηκτικό μουσικό live παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στο κατάμεστο Stage. Η αγάπη του κόσμου για τον κορυφαίο Έλληνα star ήταν για ακόμα μία φορά συγκλονιστική! Το κοινό τραγουδούσε και χόρευε μαζί του ασταμάτητα και με ενθουσιασμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δείτε όλα όσα έγιναν σε όλες τις πρεμιέρες του Σαββατοκύριακου

Ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε για πρώτη φορά το νέο του hit single «Δύο Θεοί», που από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το dance ρυθμό, τα ethnic στοιχεία και το κινηματογραφικό video clip του!

Μαζί του, το πιο δυναμικό συγκρότημα, οι ONIRAMA, με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, χάρισε έντονες στιγμές με το performance του απογειώνοντας την διασκέδαση!

Το Stage που αποτελεί το σημείο αναφοράς της ποιοτικής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη διαμορφώθηκε από την αρχή με μία εντυπωσιακή σκηνή για να υποδεχθεί το The S Club και το κοινό αποτελώντας το πιο hot σημείο συνάντησης της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το εντυπωσιακό live show του The S Club εμπλουτίζεται με  τους ταλαντούχους Alex Economou, Εύα Τσάχρα, Μαριάννα Γερασιμίδου και τις μουσικές επιλογές της DJ Eirini Kakouri! Η μοναδική χορογράφος Chali Jennings με το μπαλέτο πλαισιώνουν δημιουργικά το concept του show παρουσιάζοντας ξεχωριστές χορογραφίες!

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς

Onirama

Onirama

Onirama

Onirama

Άλεξ Οικονόμου

Άλεξ Οικονόμου

Εύα Τσάχρα

Εύα Τσάχρα

Μαριάννα Γερασιμίδου

Μαριάννα Γερασιμίδου

Σχόλια