Σάκης Ρουβάς: Θα ανάψει τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο Σύνταγμα, σε βραδιά αφιερωμένη στο Παρίσι
Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε στον Εθνικό κήπο, σε μία φωτογράφιση με έντονο το ελληνικό στοιχείο για λογαριασμό του περιοδικού “Κ” της “Καθημερινής της Κυριακής”, όπου, μάλιστα, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το X-Factor, για την οικονομική κρίση, για την 25χρονη πορεία του στη μουσική και για την πατρότητα.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι μέλλον μπορούν να προσδοκούν οι συμμετέχοντες του X-Factor, ο ίδιος μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
“Τα πάντα και τίποτα. Ετσι κι αλλιώς, όλα είναι δύσκολα πια. Πρέπει διαρκώς να αγωνιζόμαστε, με οτιδήποτε κι αν ασχολούμαστε. Όμως, επειδή η μουσική είναι ζωτικό κομμάτι της ζωής μας και μας ακολουθεί παντού, από το θρήνο μέχρι τη γιορτή, δεν πρόκειται να χαθεί, να τελειώσει. Όποιος θέλει να δοκιμαστεί σ’ αυτό το πεδίο πρέπει να ξέρει ότι πάντα θα υπάρχει χώρος για όσους καταφέρνουν μέσω αυτής να αγγίζουν ευαίσθητες χορδές στις καρδιές των ανθρώπων και διεκδικούν με πίστη, όραμα και συνέπεια τα όνειρά τους.”

Για την οικονομική κρίση και για το πόσο τον έχει επηρεάσει, δήλωσε:
“Θα ήταν υποκρισία να πω ότι η κρίση με επηρεάζει όσο πολλούς συμπατριώτες μας που με το ζόρι τα βγάζουν πέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κι εγώ δεν πρέπει να αποφασίζω καθετί έπειτα από πολλή σκέψη, με στόχο την πιο σωστή διαχείριση. Πάντως, έχει χαθεί ο βηματισμός και σε ψυχολογικό επίπεδο, όλο αυτό είναι βάρβαρο.”

Ενώ μίλησε για το ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του τα τελευταία 25 χρόνια:
“Eίναι στο λειτουργικό μου πρόγραμμα! Αυτό που εσείς εκλαμβάνετε ως ανθεκτικότητα είναι το αποτέλεσμα άλλης διεργασίας: της ανάγκης μου να διαπιστώνω καθημερινά και σε καθετί τι βρίσκεται παρακάτω.”

Και πόσο τον έχει αλλάξει η πατρότητα;
“Μου έχει αποκαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο. Με βοηθά στη διερεύνηση του εαυτού μου. Αυτά τα τέσσερα πλασματάκια εξαρτώνται απολύτως από την Κάτια κι εμένα, έχουν τεράστιες ανάγκες. Κι εγώ, από την πλευρά μου, πρέπει να έχω αστείρευτη υπομονή, αντοχή και θέληση ώστε να αντεπεξέλθω σε όλα αυτά. Παίρνω πολλά μαθήματα καθημερινά από τα παιδιά μου.”

Δείτε το backstage βίντεο από την φωτογράφιση που ανήρτησε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Instagram:

#Backstage από το Κ Magazine @ Η καθημερινή της Κυριακής που κυκλοφορεί σήμερα!#Kathimerini #KMagazine #Cover #NationalGarden #Athens #Greece

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Σχόλια