Η Ρένα Μόρφη, front woman των Imam Baildi μας σύστησε πριν μερικούς μήνες το μυστήριο alter ego της.

Είναι η Σούλη Ανατολή , είναι μία περσόνα, είναι ένας δίσκος και σύντομα θα «ζωντανέψει».

Είναι φανταχτερή, είναι μελωδική και θα κατακτήσει την σκηνή του TIKI BAR στις 7 και 14 Δεκεμβρίου για να μας μαγέψει ως η «ζαργάνα του Παγασητικού».

Δύο βραδιές αφιερωμένες στην παρουσίαση του πρώτου προσωπικού της δίσκου και μία καλή αφορμή για ένα ταξίδι με τη μελωδική της φωνή.

Οι Φοίβος Δεληβοριάς και Δημήτρης Μπαλογιάννης υπογράφουν το νέο της δίσκο τα τραγούδια του οποίου θα ερμηνεύσει τις δύο Τετάρτες του Δεκέμβρη στο TIKI BAR μαζί με διασκευές μεγάλων επιτυχιών, περασμένων δεκαετιών, χωρίς ταμπέλες, ταμπού αλλά μόνο με φρέσκια διάθεση. Μελωδίες που ξεκινούν από το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα καταλήγουν να μπλέκονται με ήχους που θα ακούσεις σε γειτονιές της Αβάνα και θα βγαίνουν από αυτοσχέδια όργανα μουσικών του δρόμου.

Rena Morfi- Tiki Bar

Στο πλευρό της στην σκηνή του ΤΙΚΙ θα βρεθούν οι κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου. Μαζί θα αναλάβουν το μουσικό «πάντρεμα» Ανατολής και Δύσης, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και τσιφτετέλι. Παράλληλα στην ηλεκτρική κιθάρα θα βρίσκεται ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, στη φαρφίσα ο Ορέστης Μπενέκας, στην κλασική κιθάρα ο Δημήτρης Μπαλογιάννης και στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης. Μία δυνατή ομάδα που με κέφι θα κάνει το TIKI BAR να θυμίζει μπαράκι που ξετρύπωσε από τη γειτονιά κάποιας χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Στο άλμπουμ “Σούλη Ανατολή” πλαισιώνουν τη Ρένα Μόρφη μουσικά και στιχουργικά οι: Φοίβος Δεληβοριάς, Ρένα Μόρφη, Κώστας Καρουσάκης, Δημήτρης Μπαλογιάννης, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Ηρακλής Παπασιδέρης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Ματίνα Κουντουρόγιαννη, Θεόδωρος Δερβενιώτης και Κώστας Βίρβος.

Άκουσε όλο το άλμπουμ της Ρένας Μόρφη εδώ.

Πληροφορίες:
TIKI BAR Athens
Είσοδος: 6 ευρώ
Διεύθυνση: Φαλήρου 15, μετρό Ακρόπολη
Τηλέφωνο: 210 923 6908
Facebook Event:  https://www.facebook.com/events/206280319822447/

Σχόλια