"Όλα περνούν" - Νέο τραγούδι από τον Αντώνη Ρέμο

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο σύμφωνα με το Γιώργο Λιάγκα και όσα δήλωσε στην εκπομπή “Το Πρωινό”, καθώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εορταστικού επεισοδίου του ΑΝΤ1 για την Πρωτοχρονιά.

Ο παρουσιαστής ανέφερε:

«Χτες γράψαμε το εορταστικό της πρωτοχρονιάς, ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί από τα σίριαλ του ΑΝΤ1 και βασικός καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και πολλές άλλες εκπλήξεις. Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη με άσχημο τρόπο, γιατί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε η παραγωγή εδώ με τον Αντώνη στο νοσοκομείο -ήταν και η Υβόννη μαζί- στις 5-5:30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε σίγουροι ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο, γιατί υπάρχει και μία τέτοια πιθανότητα, είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Θεωρώ όμως ότι κατά 99% δεν θα είναι κάτι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό.  Θα το πω, όπως το είπαν οι γιατροί. Αν ήταν 3 χιλιοστά, πιο κοντά στο μάτι, θα είχε χάσει την όρασή του. Το μεσημέρι θα υπάρχει η απάντηση από τους γιατρούς».

Καλή ανάρρωση Αντώνη!

Update: Αντώνης Ρέμος: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του μετά το σοβαρό ατύχημα

Σχόλια